Sonunda PC aldım kurtulduk :)

Aynasız

80+
Reaksiyon skoru
34
Bu şekilde aldım. İşlemciye 1.3k fazla vermek içime sinmedi ilerleyen senelerde yeni nesil işlemciler ile çip krizi de çözülürse daha iyi bir seçenek ile upgrade edilir ona vereceğim parayı monitör bütçesine ayırdım. Bu sisteme güzel monitör tavsiyeleriniz varsa alırım.

Ekler

• Screenshot_2021-06-20-00-43-36-32.jpg
    Screenshot_2021-06-20-00-43-36-32.jpg
    370.3 KB · Hit: 105
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın, monitör olarak bunu önerebilirim bütçeniz el verirse:

https://www.hepsiburada.com/samsung...ed-monitor-p-HBV00000XKI60?magaza=Hepsiburada

arttıramazsanız:

https://www.hepsiburada.com/aoc-g24...-hd-monitor-p-HBV00001162AG?magaza=Techburada
Teşekkürler. Monitör konusunda Samsung nasıl ? Telefonlarında ki ekran sorunlarından sonra tövbe etmiştim pek bilgim yok birde genelde IPS ekran öneriyorlar fark olur mu?

Hayırlı olsun.

Teşekkürler. Monitör konusunda Samsung nasıl ? Telefonlarında ki ekran sorunlarından sonra tövbe etmiştim pek bilgim yok birde genelde IPS ekran öneriyorlar fark olur mu?

benimde pek bilgim yok bu monitörle ilgili fiyatına göre güzel geldi. İsterseniz konu açabilirsiniz bilenler yardımcı olur

Hayırlı olsun ama ben açıkçası böyle bir sistem almazdım. Ryzen 5 3600/rtx3060 için neredeyse 14K vermek bana çok geldi. Zaten 12K ya böyle bir ikili var. Ben 14K paraya 3600/6700xt ikilisi olan sistemi alıp, mis gibi 2K monitör seçerdim.

Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun ama ben açıkçası böyle bir sistem almazdım. Ryzen 5 3600/rtx3060 için neredeyse 14K vermek bana çok geldi. Zaten 12K ya böyle bir ikili var. Ben 14K paraya 3600/6700xt ikilisi olan sistemi alıp, mis gibi 2K monitör seçerdim.
Teşekkürler. Şimdilik ilk PC olacağı için biraz sorunsuz daha stabil olarak bunu tercih ettim yoksa 6700xt değerinde bir kart değil biliyorum ama şimdilik bununla şöyle tabir etmek daha iyi acemiliği atlatmak daha iyi olur diye düşündüm kullanıp bütün bileşenler programlar hakkında bilgi sahibi olup ilerleyen yıllarda duruma göre tercih edilir artık. Rtx driverları ilk çıktığında pek stabil olmadığı ve az da olsa sorunlar olduğu için birde şimdi dlss benzeri teknoloji(bunu kullanacak oyunlar oynamam muhtemelen örnekleme açısından) yeni yeni çıkardıkları için tercih etmedim tam stabil olduğunda ve PC hakkında daha çok bilgim olduğunda neden tercih edilmesin. Bunları bilerek tercih ettim zaten ilerleyen yıllarda yeterli gelmediğinde yeni çıkan AMD işlemci ile AMD ekran kartı ile upgrade edilebilir şimdilik bana bu bile fazla gelir yani hatta fiyatlar yüzünden tam fazla para vermeyeyim 10-11k bandında 2060 düşünmeye başlamıştım ama bunu görünce bu fiyata bileşenler de kaliteli olduğu için tercih ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,834
Üyeler
191,176
Son üye