Neler Yeni

SONUNDA RX 570 SICAKLIK SORUNUNU BULDUM

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
acaba 2 fan alarak çözebilirmiyim sorunu
Zor fan desteği ile kolay kolay çözülmez fakat 3 4 fan düzeniyle çözülür gibi 2 tane daha ekran kartının alt tarafına fan alıp kasana bakmadım fakat önlere fan takarak vs çözülebilir belki fakat o maliyete o riske girmek biraz saçma olur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ön taraflardan hava alması için donanım arşivinin gösterdiği ızgarıyayı delme taktiği yapıcağım ve 2 tane havayı atması için fan alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

acaba nasıl çözebillirm ?
Yeni kasa alarak.

Zor fan desteği ile kolay kolay çözülmez fakat 3 4 fan düzeniyle çözülür gibi 2 tane daha ekran kartının alt tarafına fan alıp kasana bakmadım fakat önlere fan takarak vs çözülebilir belki fakat o maliyete o riske girmek biraz saçma olur
1593900181022.png

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
Kardeşim gayet doğal. Aldığın kasanın önü tamamen kapalı yanlardan hava alsa diyeceğim içerisindeki fanlar kötü. Keşke rog serisi bir kart alacağına daha serin bir kasa alsaydın.
dedigi gibi kasa .::/ roga hiç ihtiyaç yoktu rx 570 gibi bir kartta

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
ön taraflardan hava alması için donanım arşivinin gösterdiği ızgarıyayı delme taktiği yapıcağım ve 2 tane havayı atması için fan alıcağım

acaba nasıl çözebillirm ?

Önden hava vermesi için delik aç. Yan tarafı çıkar ve yan tarafa doğru üfleyen(yani dışarıya) üfleyecek şekilde fan tak. Diğer fanı ise eğer yoksa egzoz fanı için kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,167
Üyeler
161,266
Son üye
thundermack
Top Bottom