Neler Yeni

Yardım Sony Pulse Elite USB bağlantı kesilme sorunu

reynty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mehmet sarı
Merhaba, 2 gün önce aldığım sıfır kulaklık PS5 Pro ana ekranındayken USB bağlantısını kesiyor ama oyundayken başıma gelmedi belki de şanstır sebebi nedir acaba?

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Berke
Merhaba, 2 gün önce aldığım sıfır kulaklık PS5 Pro ana ekranındayken USB bağlantısını kesiyor ama oyundayken başıma gelmedi belki de şanstır sebebi nedir acaba?
Hocam iade şansınız varsa iade edin, kulaklığın kronik sorunu. Pulse Elite bende de var 4 aydır kullanıyorum, rastgele bağlantısı kopuyor hiçbir şekilde çözüm bulamadım.

reynty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mehmet sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iade şansınız varsa iade edin, kulaklığın kronik sorunu. Pulse Elite bende de var 4 aydır kullanıyorum, rastgele bağlantısı kopuyor hiçbir şekilde çözüm bulamadım.
Hocam ama güzel kulaklık bende nadir kesiliyor bırakasım gelmiyor belki bir umit güncellemelerle düzelir.

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Berke
Hocam ama güzel kulaklık bende nadir kesiliyor bırakasım gelmiyor belki bir umit güncellemelerle düzelir.
Yok güncellemeyle düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Bende de bazen 3 saat kesilmiyor bazen açtıktan 10dk sonra kesiliyor.

reynty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mehmet sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok güncellemeyle düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Bende de bazen 3 saat kesilmiyor bazen açtıktan 10dk sonra kesiliyor.
Aynı durum hocam neyse kulaklık güzel işin garip tarafı sadece dongle ile bağlanınca kopuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,723
Son üye
Darkline2
Top Bottom