Hocam iade şansınız varsa iade edin, kulaklığın kronik sorunu. Pulse Elite bende de var 4 aydır kullanıyorum, rastgele bağlantısı kopuyor hiçbir şekilde çözüm bulamadım.Merhaba, 2 gün önce aldığım sıfır kulaklık PS5 Pro ana ekranındayken USB bağlantısını kesiyor ama oyundayken başıma gelmedi belki de şanstır sebebi nedir acaba?
Hocam ama güzel kulaklık bende nadir kesiliyor bırakasım gelmiyor belki bir umit güncellemelerle düzelir.Hocam iade şansınız varsa iade edin, kulaklığın kronik sorunu. Pulse Elite bende de var 4 aydır kullanıyorum, rastgele bağlantısı kopuyor hiçbir şekilde çözüm bulamadım.
Yok güncellemeyle düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Bende de bazen 3 saat kesilmiyor bazen açtıktan 10dk sonra kesiliyor.Hocam ama güzel kulaklık bende nadir kesiliyor bırakasım gelmiyor belki bir umit güncellemelerle düzelir.
Aynı durum hocam neyse kulaklık güzel işin garip tarafı sadece dongle ile bağlanınca kopuyor.Yok güncellemeyle düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Bende de bazen 3 saat kesilmiyor bazen açtıktan 10dk sonra kesiliyor.
Hocam sende PlayStation'a Bluetooth ile bağlanıyor mu?Aynı durum hocam neyse kulaklık güzel işin garip tarafı sadece dongle ile bağlanınca kopuyor.