Sevgili arkadaşlar,
20 gün önce Batum'dan PS5 Digital Edition satın aldım.Geldiğimde hemen kurdum fakat hem oyun oynarken hem ana menüde dururken PS5 kendi kendine kapatıyor. Türkiye sony ile iletişime geçtim yurtdışı cihazlarin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi yokmuş. Sony teknik servise gittiğimde yardimci olamayacaklarini dilersem para ile bakabileceklerini söylediler. Yurt dışından aldığım magazaya e-mail attım cihazı Tiflis'e getirmemi istediler.Türklye fiyatina göre yari yariya ucuza satın aldım diye sevinirken, aldığıma pişman oldum.
Denediğim yollar,
20 gün önce Batum'dan PS5 Digital Edition satın aldım.Geldiğimde hemen kurdum fakat hem oyun oynarken hem ana menüde dururken PS5 kendi kendine kapatıyor. Türkiye sony ile iletişime geçtim yurtdışı cihazlarin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi yokmuş. Sony teknik servise gittiğimde yardimci olamayacaklarini dilersem para ile bakabileceklerini söylediler. Yurt dışından aldığım magazaya e-mail attım cihazı Tiflis'e getirmemi istediler.Türklye fiyatina göre yari yariya ucuza satın aldım diye sevinirken, aldığıma pişman oldum.
Denediğim yollar,
- Acaba duvar prizinde mi bir şey var diye bir kaç odanın duvar prizinde denemek,
- Birkaç TV de ve birkaç Monitörde denemek,
- İçinden çıkan HDMI kablosunda sorun olduğunu düşünerek, orjinal ps4 HDMI kablosun da denemek,
- Ayarlar - Sistem - HDMI güç kontrollerinde ki olasılıklar,
- Uyku modu olasılıkları,
- Yazılım kontrol etme,
- Cihazı havadar yere koyma,yatay ve dikey olarak kullanmak,
- Orjinal güç kablosu amerikan prize uygun olduğu için çevirici ile kullandım belki çevirici arızalı diye, AC güç kablosunu TR prize uygun olanını aldım, elimde Hp yazıcı AC güç kablosu vardı onu bile taktim.
Son düzenleme: