Merhaba sony vaio bir laptopum var gt330 ekran karti var 1gb. Gta'da 25 fps gibi bir deger aliyorum. suan 6 gb ram var fakat ram degisimi yapabildigimi farkettim laptopun arkasinda ram bolumunu acarak, ddr3 anakart. 2 gb rami cikartip 8 gb eklesem, 12 gb ram olsa ne gibi bir etkisi olur? sizce deger mi? fazla agir oyun oynamiyorum, gta, cs veya hoi4 gibi oyunlarda fps ve rahatlik acisindan etkisi olur mu onu bilmek istedim, ve ne akdar olur? gorev yoneticisinden baktigimda antimalware service executable ile birlikte cs acikken bellegin yuzde 99, bazen 90 bazen 85 ini kullaniyor. Oyunlarda fps e etkisi nasil ve ne kadar olur? Dedigim gibi suan 6 gb ram, ekledikten sonra 12 olacak. ileride belki 8 daha eklerim 16 olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
islemciyi eklemeyi unutmusum buarada i7 q720Merhaba sony vaio bir laptopum var gt330 ekran karti var 1gb. Gta'da 25 fps gibi bir deger aliyorum. suan 6 gb ram var fakat ram degisimi yapabildigimi farkettim laptopun arkasinda ram bolumunu acarak, ddr3 anakart. 2 gb rami cikartip 8 gb eklesem, 12 gb ram olsa ne gibi bir etkisi olur? sizce deger mi? fazla agir oyun oynamiyorum, gta, cs veya hoi4 gibi oyunlarda fps ve rahatlik acisindan etkisi olur mu onu bilmek istedim, ve ne akdar olur? gorev yoneticisinden baktigimda antimalware service executable ile birlikte cs acikken bellegin yuzde 99, bazen 90 bazen 85 ini kullaniyor. Oyunlarda fps e etkisi nasil ve ne kadar olur? Dedigim gibi suan 6 gb ram, ekledikten sonra 12 olacak. ileride belki 8 daha eklerim 16 olur.