Neler Yeni

sorumluluk sınavına girmiyorum ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
bugün liste yayınlandı ben yokum 1 dersten kalanlar hiç biri girmiyor çünkü çoğu arkadaşımda yok listede ver 1 dersten kalıp gircek kimse yok yanlarında kaldıkları ders yazıyor en az 3 dersten kalanlar giriyor sınava baktım ben bide sadece edebiyattan kalanlar giriyor

ben gircem diye bekliyordum şaşırdım :D

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

bu konuyu bilirsiniz

bugün liste yayınlandı ben yokum 1 dersten kalanlar hiç biri girmiyor çünkü çoğu arkadaşımda yok listede ver 1 dersten kalıp gircek kimse yok yanlarında kaldıkları ders yazıyor en az 3 dersten kalanlar giriyor sınava baktım ben bide sadece edebiyattan kalanlar giriyor

araba güzelmiş hocam

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Araba bile şaşırdı burda olduğuna bu arada ne güzel kurtulmuşsun haa

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius

bu konuyu bilirsiniz

sana şöyle söyliyim ana ders yani sayısal san matematik edebiyat fizik kimya biyolojiden kalırsan lisede giriyorsun 11 12 için geçerli bu

fakat 9 10 da sadece edebiyat ve matematikten kalırsan sorumluluk sınavına giriyorsun

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
sana şöyle söyliyim ana ders yani sayısal san matematik edebiyat fizik kimya biyolojiden kalırsan lisede giriyorsun 11 12 için geçerli bu

fakat 9 10 da sadece edebiyat ve matematikten kalırsan sorumluluk sınavına giriyorsun
ben 10 a geçtim yeni çoğrafayadan kalmıştım 9 da girmi,yorum gözüküyor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom