Neler Yeni

Sorun çıkarmayacak, ömürlük klavye önerisi alabilir miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Bütçe
2500
Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Adi markaları aldıysan sorun çıkartması normal kaliteli bir şey sorun yapıyorsa sorun sendedir hocam hep klavyelerimi uzun süre kullandım. https://www.whatgeek.com/ şu sitedeki klavyeler baya iyiydi birazdan önerir arkadaşlar sende bakabilirsin siteye.

Mr.White

80+ Bronze

Mr.White

80+ Bronze

alican_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ALİ CAN
Mekanik takıntısı olmayanlar için şahsen ben mekanik sesini sevmiyorum.
ASUS TUF GAMING K1 RGB MECH BRANE OYUNCU KLAVYE TÜRKÇE
TUF GAMING K1 önerilebilir. 300 ml sıvı dökülmesine karşı dayanıklı.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.
Mekanik takıntısı olmayanlar için şahsen ben mekanik sesini sevmiyorum.
ASUS TUF GAMING K1 RGB MECH BRANE OYUNCU KLAVYE TÜRKÇE
TUF GAMING K1 önerilebilir. 300 ml sıvı dökülmesine karşı dayanıklı.
Membran bence mekanikten daha uzun ömürlü araştırmakta fayda var kaliteli membran almak daha mantıklı. Mekanik alıştıysan membran geçmen sancılı olabilir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,423
İsim
yusuf ecer
%68 istersen attack shark m71, büyük istersen ak992, kendim toplarım dersen gmk87 veya zuoya ls 01+ swtich keycaps de 2.5a gelir.

Mr.White

80+ Bronze

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,423
İsim
yusuf ecer
Top Bottom