Neler Yeni

Yardım Sorun nereden kaynaklanıyor yardım

Carents

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Yaman
Merhaba önceden geforce now yüksek paket kaybı sorunundan konu açmıştım ama çözüm çıkmamıştı oraya ekleme yaparsam sonraki sayfalarda gözüküp öne çıkmayacağını düşündüm yeni konu açıyorum o yüzden.

Bilgisayardan ve telefondan yaptığım internet hız testi ile geforce now ağ testlerini ek olarak paylaştım. Aradaki farkı yaratan sorun nedir sizce, neyde değişiklik yapmalıyım ?

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN YAPTIĞIM TESTLER

Screenshot_1.png
1653732346224.png

TELEFON ÜZERİNDEN YAPTIĞIM TESTLER

284112082_426208459010966_6376267293852598271_n.jpg

Screenshot_3.png

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Pcyi yeniden başlatmayi denedinmi
Kablolu bağlantıya da geçebilirsin
Yazılımları guncelleyebilirsin
Evde telefon tablet internete bağlı ve kullanmiyorsan kapatabilirsin
Modem kusurluysa olabilir diye biliyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba önceden geforce now yüksek paket kaybı sorunundan konu açmıştım ama çözüm çıkmamıştı oraya ekleme yaparsam sonraki sayfalarda gözüküp öne çıkmayacağını düşündüm yeni konu açıyorum o yüzden.

Bilgisayardan ve telefondan yaptığım internet hız testi ile geforce now ağ testlerini ek olarak paylaştım. Aradaki farkı yaratan sorun nedir sizce, neyde değişiklik yapmalıyım ?

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN YAPTIĞIM TESTLER

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

TELEFON ÜZERİNDEN YAPTIĞIM TESTLER

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim Download daha düşük sadece 5g internete geçince çok fark ediyor

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hakan Güleç
Hocam Geforce NOW ile uğraşmanızı önermiyorum. Ben ingilterede yaşarken betasına kaydolmuştum internetimçok iyi olmasına rağmen düzgün çalışmıyordu, tam hali paralı aboneliklerle gelince onada kaydolmuştum o da düzgün çalışmadı, Türkiyeye döndüm yine internetim çok iyi ve yine çalışmıyor. İyi çalıştığını söyleyen arkadaşlarım var yani galiba şans işi bu.

Carents

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pcyi yeniden başlatmayi denedinmi
Kablolu bağlantıya da geçebilirsin
Yazılımları guncelleyebilirsin
Evde telefon tablet internete bağlı ve kullanmiyorsan kapatabilirsin
Modem kusurluysa olabilir diye biliyorum
Denedim sonuç aynı
Kablolu bağlantı kullanıyorum
Türknet ile yaklaşık 1 hafta önce görüştüm modemin güncel olduğunu söylediler ayriyeten önerdiğin bir şey varsa söylersen sevinirim
Hepsi kapalıyken de sonuç aynı
Modem kusurluysa wifi testinde de hatalı sorun çıkmaz mıydı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Geforce NOW ile uğraşmanızı önermiyorum. Ben ingilterede yaşarken betasına kaydolmuştum internetimçok iyi olmasına rağmen düzgün çalışmıyordu, tam hali paralı aboneliklerle gelince onada kaydolmuştum o da düzgün çalışmadı, Türkiyeye döndüm yine internetim çok iyi ve yine çalışmıyor. İyi çalıştığını söyleyen arkadaşlarım var yani galiba şans işi bu.
Ben de yapacak bir şey yok diye salmıştım wifi ile test edince sonuçlar gayet iyi çıktı ondan tekrar bi umut geldi ama bakalım.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Denedim sonuç aynı
Kablolu bağlantı kullanıyorum
Türknet ile yaklaşık 1 hafta önce görüştüm modemin güncel olduğunu söylediler ayriyeten önerdiğin bir şey varsa söylersen sevinirim
Hepsi kapalıyken de sonuç aynı
Modem kusurluysa wifi testinde de hatalı sorun çıkmaz mıydı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de yapacak bir şey yok diye salmıştım wifi ile test edince sonuçlar gayet iyi çıktı ondan tekrar bi umut geldi ama bakalım.
pc in kötüyse acaba ondan olabilirmi interneti çekme konusunda yada pcde arkada çok uygulama varsa kapat derim. Yazılımları güncellendi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom