Neler Yeni

Sorunu tam olarak çözemedim ama daha önce yaşayan var mıdır ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba geçenlerde konu olarak açtığım rx 570 ekran kartımın sorununu yavaş yavaş çözüyorum sorunum şu şekilde ;
Ekranım sürekli olarak 640 x 480 çözünürlüğünde ,Windows 10 64x en son driverini yüklüyorum ve aynı şekil kalıyor ve dxdiagdan ekran bilgilerinde static olarak göstertiyor radeon ayarlarından ekran çözünürlüğünü ayarlıyamıyorum ama 2019 driverini yükledimmi ekran çözünürlüğünü ayarlıyorum 1920 x 1080 olarak ekran kartım dxdiagdan gözüküyor fakat yeniden başlattım mı ekran aynı 640 x 480 çözünürlüğünde oluyor ayarlamam gerekiyor ama kapatıp açtımmı sorun olmuyor, bence kronik bir sorun ikinci el aldım windows 7 de herhangi bir sorunu yoktu çözümü bilen varsa sevinirim olmadı yeni driveri bekleyeceğim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emirhan Bulut
Driverı güncelle
AMD settings den virtual super resolution aç

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverı güncelle
AMD settings den virtual super resolution aç
Deneyeceğim fakat güncellediğimde dediğim gibi 640x 480 çözünürlük oluyor ekran çözünürlüğü ekleyemiyorum ama son yazdığını deneyeceğim

Brodnast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mesut Gültekin
Ekran kartını güncellemek en iyi seçenek. Driver güncellemek içinde sakın otomatik yükleyicileri kullanma.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını güncellemek en iyi seçenek. Driver güncellemek içinde sakın otomatik yükleyicileri kullanma.
Dostum şu konuyu doğru dürüst okurmusun yanlış anlama ama okumadan veya okuyup anlamadan yazıyorsun yapma dostum

Top Bottom