Neler Yeni

Sosyal Medya Yöneticliği Okunur Mu? Anadolu Üniversitesi

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim,üniversite sınavına gireceğim fakat çok bir puan alabileceğimi düşünmüyorum,
arkadaşlarım istediği meslekleri bilirken ben ne meslek olmak istediğimi bile bilmiyorum,askeriye sınavına da gireceğim fakat büyük ihtimalle mülakatlarda elenirim,ve askeriye üniversitesi çok sıkı orada okuyabileceğimi sanmıyorum,
Geçenlerde Sosyal medya yöneticiliği diye bir bölüm keşfettim zaten bu sene Anadolu üniversitesi tarafından ilk kez açılmış bir bölüm ve kayıt olmak için barajı geçmek yetiyor.
Sosyal medya ile de uzun zamandır ilgileniyorum ve ilgimi çeken bir mecra. Sizce bu bölümü okumalımıyım gelecek iş olanakları nelerdir kolayca iş bulabilme şansım var mı?

İş olanakları konusunda böyle yazıyor:yeni medya sektöründe çeşitli düzeylerde Sosyal Medya Uzmanı, Sosyal Medya İçerik Yöneticisi, Sosyal Medya Yöneticisi, Sosyal Medya Uygulama Operatörü, Sosyal Medya Deneticisi olarak çalışabileceklerdir. Bunun yanında mezunlar kendi sosyal medya ajanslarını da kurabilirler.

Bir sorum daha var üniversite için açık öğretim yazıyor yani üniversiteye gitmeyecekmiyim,bu dersin konularını vs nereden öğreneceğim bunu anlamadım.
Bana önerebileceğiniz meslekler var mı?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
öyle bir şey mi varmış ?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
dostum

kendine neden inanmıyorsun ki
çok gördüm bu sene dip seviye dersleri olup ilk 5k sayısal sıralama yapan

öyle düşünme

sorduğun soru hakkında da bilgi sahibi değilim ama türkiye şartlarına göre yorumlarsam muhtemelen işsiz kalırsın

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim,üniversite sınavına gireceğim fakat çok bir puan alabileceğimi düşünmüyorum,
arkadaşlarım istediği meslekleri bilirken ben ne meslek olmak istediğimi bile bilmiyorum,askeriye sınavına da gireceğim fakat büyük ihtimalle mülakatlarda elenirim,ve askeriye üniversitesi çok sıkı orada okuyabileceğimi sanmıyorum,
Geçenlerde Sosyal medya yöneticiliği diye bir bölüm keşfettim zaten bu sene Anadolu üniversitesi tarafından ilk kez açılmış bir bölüm ve kayıt olmak için barajı geçmek yetiyor.
Sosyal medya ile de uzun zamandır ilgileniyorum ve ilgimi çeken bir mecra. Sizce bu bölümü okumalımıyım gelecek iş olanakları nelerdir kolayca iş bulabilme şansım var mı?

İş olanakları konusunda böyle yazıyor:yeni medya sektöründe çeşitli düzeylerde Sosyal Medya Uzmanı, Sosyal Medya İçerik Yöneticisi, Sosyal Medya Yöneticisi, Sosyal Medya Uygulama Operatörü, Sosyal Medya Deneticisi olarak çalışabileceklerdir. Bunun yanında mezunlar kendi sosyal medya ajanslarını da kurabilirler.

Bir sorum daha var üniversite için açık öğretim yazıyor yani üniversiteye gitmeyecekmiyim,bu dersin konularını vs nereden öğreneceğim bunu anlamadım.
YuĞtIbIr OğUlU

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
dostum

kendine neden inanmıyorsun ki
çok gördüm bu sene dip seviye dersleri olup ilk 5k sayısal sıralama yapan

öyle düşünme

sorduğun soru hakkında da bilgi sahibi değilim ama türkiye şartlarına göre yorumlarsam muhtemelen işsiz kalırsın
Neden işsiz kalabilineceğini düşünüyorsunuz,ne meslek sorsam insanlar o meslekte şu yok bu yok işsiz kalırsın diyorlar,işsiz kalmayacağını düşündüğünüz meslekler nelerdir acaba, lütfen beni yanlış anlamayın

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Neden işsiz kalabilineceğini düşünüyorsunuz,ne meslek sorsam insanlar o meslekte şu yok bu yok işsiz kalırsın diyorlar,işsiz kalmayacağını düşündüğünüz meslekler nelerdir acaba, lütfen beni yanlış anlamayın
Tabii söyleyeyim daha yeni atlatmış biri olarak yks yi

İtü odtü marmara hacettepe boğaziçi sabancı koç
gibi üniversitelerin mühendislikleri

ülkemizin Bütün tıp fakültelerinden mezun olursanız iş garantiniz var

inan belki o yazdığın mesleği seçip çok zengin de olabilirsin ama biz sana garanti olanı söylüyoruz dostum inan içimizde umut kırmak gibi bir niyet yok

ahenk'

80+ Silver

Böyle bir bölüm mü varmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,568
Üyeler
160,263
Son üye
barbarvssa__
Top Bottom