Lewis Hamilton
80+ Bronze
paşam menermahçeni iyi savun haTamam atmayız paşam.
Elinizde hiçbirşey kalmadıda ondan
paşam menermahçeni iyi savun haTamam atmayız paşam.
sen kendini böyle komik sanıyorsan yanılıyorsun dostum burası bir teknoloji forumu sen gelip takımının büyüklüğünü göstermek için ağlama diyorsun kendini küçük düşürüyorsun tamam en büyük sizsiniz tamam kazandın eline ne geçti ben kırılmadım fakat farklı kişiler buna alınabilir bence fanatikliği bırakıp objektif düşünAha şimdi tam fenerli oldun.
ayrıca 7-0 zamanında stad ali samiyen yazıor ali samiyen ama kadroda maç 1911 deoynandı diyor ama ali samiyen 1948 de kuruldu.Yok kolasına. Boş alıntı yapma be.
İstanbul Kupası ile Türkiye Kupası arasındaki farkı bilmiyor musun?59 dan önce gazozuna mı oynuyorduk
Bir fenerbahçeliye karşı objektif düşünemezsinsen kendini böyle komik sanıyorsan yanılıyorsun dostum burası bir teknoloji forumu sen gelip takımının büyüklüğünü göstermek için ağlama diyorsun kendini küçük düşürüyorsun tamam en büyük sizsiniz tamam kazandın eline ne geçti ben kırılmadım fakat farklı kişiler buna alınabilir bence fanatikliği bırakıp objektif düşün
Ben hiçbir şey söylemedim. Evet Fener'liyim. Maçı izler çıkarım. Umrumda da değil 10 sene öncesinde ne olmuş, GS'liler bana ne demiş.paşam menermahçeni iyi savun ha
Elinizde hiçbirşey kalmadıda ondan
Stad papazın çayırı olmasın?ayrıca 7-0 zamanında stad ali samiyen yazıor ali samiyen ama kadroda maç 1911 deoynandı diyor ama ali samiyen 1948 de kuruldu.
Pardon abi çok iyi savundun ya GS'yi bi an kafam dağıldı.Bana amcam paşam diyemiyor sen hayırdır?
stad kadıköyde yazıyordu ama kadıköydeki bir tek stad 1908 yılında kurulan ülker stadyumuStad papazın çayırı olmasın?
Sal şunları yaStad papazın çayırı olmasın?
ön yargılı olmana gerek yok burda fenerbahçeliye karşı objektif düşünemezsin diyorsun karşına ali koç gelse elin ayağıntitrer fotoğraf çekilebilirmiyiz dersin boş muhabbete gerek yokBir fenerbahçeliye karşı objektif düşünemezsin