I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,918 Dahası Reaksiyon skoru 728 İsim Furkan Bugün, 21:45 #1 Sosyal medyaya instagram ve tiktok v.s yerlere video çekip paylaşmak için telefon alacağım. İphone 13 mü almalıyım yoksa eş değer fiyata samsung filan mı? Video paylaşmak için?
Sosyal medyaya instagram ve tiktok v.s yerlere video çekip paylaşmak için telefon alacağım. İphone 13 mü almalıyım yoksa eş değer fiyata samsung filan mı? Video paylaşmak için?
S sellamoglu 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 235 Dahası Reaksiyon skoru 72 Konum Adana İsim alperen selamoğlu Instagram selamogllu Bugün, 21:47 #2 sosyal medya her zaman iphonedur şu anlaşma mıdır ne zıkkımsa
I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,918 Dahası Reaksiyon skoru 728 İsim Furkan Bugün, 21:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sellamoglu yazmış: sosyal medya her zaman iphonedur şu anlaşma mıdır ne zıkkımsa Devamı için tıklayın... Her türlü iphone daha iyi diyorsun yani sosyal medya olarak
sellamoglu yazmış: sosyal medya her zaman iphonedur şu anlaşma mıdır ne zıkkımsa Devamı için tıklayın... Her türlü iphone daha iyi diyorsun yani sosyal medya olarak
B batuhancann 80+ Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 359 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Batuhan Bugün, 21:51 #4 iPhone.
I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,918 Dahası Reaksiyon skoru 728 İsim Furkan Bugün, 22:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 batuhancann yazmış: iPhone. Devamı için tıklayın... Bende öyle duymuştum ama son zamanları takip etmiyorum değişen bir şey oldumu dşye sorayım dedim değişmemiş
batuhancann yazmış: iPhone. Devamı için tıklayın... Bende öyle duymuştum ama son zamanları takip etmiyorum değişen bir şey oldumu dşye sorayım dedim değişmemiş