Neler Yeni

Soundcore q21i ses kartıyla bağlı ama mikrofondan ses alamıyorum

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
selamlar. elime q21i geçti ve ses kalitesine hayran kaldım. kutu içinden çıkan aux kablosu ile pcye de bağlanabiliyorum fakat mikrofondan sesim gitmiyor. ses aygıtlarından kendimi dinliyorum ses gelmiyor. hyperx'in kutusundan çıkan ses kartına takıyorum aux kablosunu. ayrıca anc özelliklerini falan da açamıyorum kulaklığı açık haldeyken jaka takınca otomatik olarak kapanıyor hiçbir ayarı yapamıyosunuz. yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses kartında hiçbir sıkıntı yok kulaklıkta da yok daha bugün geldi zaten mikrofonu çalışıyor telefonda sadece aux ile pcye bağladığımda kendimi duyamıyorum.

xmajezik

80+
jaka takınca düz kablolu kulaklık olmuyormu hocam bildiğim kadarıyla dediğiniz özellikler kablosuz için geçerli

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadasa sorunlu gelmıs galıba
yok valla çok memnunum ben daha öncesinde q20i yi deneyip aldım birebir aynısı zaten yarı fiyatına almış oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

jaka takınca düz kablolu kulaklık olmuyormu hocam bildiğim kadarıyla dediğiniz özellikler kablosuz için geçerli
evet diğer konulardan da öyle okudum stereo oluyor kulaklık kullanamazsınız mik diyolar ama bir yolu vardır belki diye açtım konuyu

xmajezik

80+
yok valla çok memnunum ben daha öncesinde q20i yi deneyip aldım birebir aynısı zaten yarı fiyatına almış oldum
bende ilk q10 almıştım halen duruyor emektar 3-4 yıl oldu bir tek kulak pedleri kendi kendine patladı sadece teki onu aliexpressden sipariş verdim değiştim halen taş gibi

evet diğer konulardan da öyle okudum stereo oluyor kulaklık kullanamazsınız mik diyolar ama bir yolu vardır belki diye açtım konuyu
kablo ile kullanma sebebiniz nedir gecikme vs için mi bende kablo ile bağlandım ses daha fazla oluyor sanki pcde sizdede durum aynı mı?

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
bende ilk q10 almıştım halen duruyor emektar 3-4 yıl oldu bir tek kulak pedleri kendi kendine patladı sadece teki onu aliexpressden sipariş verdim değiştim halen taş gibi

kablo ile kullanma sebebiniz nedir gecikme vs için mi bende kablo ile bağlandım ses daha fazla oluyor sanki pcde sizdede durum aynı mı?
benim pc kasalı bt adaptörüm yok ondan sadece kabloyla bağlanabiliyorum. ama okuduğum kadarıyla bt ile bağlanınca ses hem kötüleşiyor hem de azalıyormuş.

Top Bottom