Edifier x3s al pişman olmazsın silikonlu olduğu için kulağı bazen tıkıyor yani az ses duyuyorsun bu yüzden güzel oturtman lazım zamanla çözersin mevzuyuSoundpeats Air 3: 610tl
Soundpeats Air3 HD Deluxe: 660tl
Oppo Enco Air: 685tl
Taotronics A10: 690tl
Hangisini alayım?
Araştırdıkça hepsi için onlarca kötü yorum, sakın almayın diyen var, kafa karışıyor. Sporda benchte ters yatarken falan kulaktan düşmeyecek, yüksek sesli salon ortamında dinlediğim müziği rahatça duyabileceğim, kulağımı rahatsız etmeyip varlığını unutturacak ve ses kalitesi iyi bir kulaklık almak istiyorum. Açıkcası 600-700 vermek hiç istemiyorum ama daha ucuz modellerde neredeyse yorumların %20si negatif olduğu için uzak duruyorum. 400 civarına halledebilsem daha mutlu olurdum.
1 ay önce air3 440 liraya geliyordu hepsiburada kampanyası ile, ne gerek var deyip almadım, 1 ay sonra lazım oldu Ülkede almadığın her şeyden pişman oluyorsun.
Hocam sağolasın ama güzel bir silikonlu kulaklığım var zaten.Edifier x3s al pişman olmazsın silikonlu olduğu için kulağı bazen tıkıyor yani az ses duyuyorsun bu yüzden güzel oturtman lazım zamanla çözersin mevzuyu
Aynı soruyu bende soruyorum hocam ama cevabını bulamadım.Soundpeats Air 3: 610tl
Soundpeats Air3 HD Deluxe: 660tl
Oppo Enco Air: 685tl
Taotronics A10: 690tl
Hangisini alayım?
Araştırdıkça hepsi için onlarca kötü yorum, sakın almayın diyen var, kafa karışıyor. Sporda benchte ters yatarken falan kulaktan düşmeyecek, yüksek sesli salon ortamında dinlediğim müziği rahatça duyabileceğim, kulağımı rahatsız etmeyip varlığını unutturacak ve ses kalitesi iyi bir kulaklık almak istiyorum. Açıkcası 600-700 vermek hiç istemiyorum ama daha ucuz modellerde neredeyse yorumların %20si negatif olduğu için uzak duruyorum. 400 civarına halledebilsem daha mutlu olurdum.
1 ay önce air3 440 liraya geliyordu hepsiburada kampanyası ile, ne gerek var deyip almadım, 1 ay sonra lazım oldu Ülkede almadığın her şeyden pişman oluyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En sonunda şundan bir tane alıp geçeceğim ama ses kalitesi çok kötüdür diye uzak duruyorum
Aynı soruyu bende soruyorum hocam ama cevabını bulamadım.
Bir inceleme kanalında böyle bir kıyas buldum;
Alıntıyı görüntüle
Bende takılıp kaldım.Hocam ben böyle şeylere çok takılıyorum, işin gerçeği 200 liralık xiaomi modelini bile alsam işimi görür. Ama artık bir şey alırken takıntı oldu, iyice araştırıp en ideal f/p seçimi yapmadan satın alamıyorum. Şu yazdığım 4 modelden herhangi birini 400 civarlarına bulabilsem mesela hemen alır işime bakarım fakat hem performansları hem de fiyatları benzer olduğu için takılıp kaldım kaç gündür
Hocam deluxe modeline ufak bir indirim yapmışlar, 600 liraya ben satın aldım.Bende takılıp kaldım.
Amazon’da sıkıntı çıkmıyor. İade edebilirsiniz.Hocam deluxe modeline ufak bir indirim yapmışlar, 600 liraya ben satın aldım. Air3 zaten en sevilen modellerden birisi, bu da onun kutu kalitesi + şarj süresinin arttırılmış versiyonu.
Mesajı yazınca aklıma geldi, ben gece uyku sersemi amazondan alttaki kulaklığı zaten sipariş etmiştim yaw. Hatta agt bugün getireceğiz diye mesaj falan atmıştı, sabah yoğunluktan unuttum gitti. Air 3 deluxe modelinin air 3 den uyguna satıldığını görünce bir an gaza gelip satın aldım, 2 tane kulaklık almış bulunuyorum şu an.
Açmadan iade etsem amazon hijyen ürünü falan diye sorun çıkarmaz herhalde??