Neler Yeni

Şöyle bir sistem oluşturdum ?

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Kasa 360mm destekliyor soğutma olarak şunu al geç.
Toplamayı yaptığım sitede Enermax bulunmuyor. Kasa 360 lık destekliyor fakat borular için o kadar sıkışık yer kalıyor ki görüntü çirkinleşiyor. Siz diğer arkadaşa attığım Cooler Master Atmos modelini önerir misiniz peki ? Konuda attığım Corsair modelinden sessizlik ve performans bakımından daha mı iyidir yoksa kötümü, bu konuda test sonuçlarını nette bulamadım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,440
İsim
Hacı
Toplamayı yaptığım sitede Enermax bulunmuyor. Kasa 360 lık destekliyor fakat borular için o kadar sıkışık yer kalıyor ki görüntü çirkinleşiyor. Siz diğer arkadaşa attığım Cooler Master Atmos modelini önerir misiniz peki ? Konuda attığım Corsair modelinden sessizlik ve performans bakımından daha mı iyidir yoksa kötümü, bu konuda test sonuçlarını nette bulamadım
5 de 2 si fiyatına daha iyi performans veren ve sessizi varken gidip 240mm almanın hiçbir mantığı yok.

360mm sıkışık da durmuyor aynı kasayı arctic 360mm ile kullaniyorum bir de radyatörü normalden bi tık daha kalın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek 1 siteden toplamak zorunda değilsin nerde uygun fiyatlı bulursan ordan alırsın neticede bunu adı toplama tek 1 yerden veya tek 1 marka SAÇMALIĞINA diretmeye gerek de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,830
Üyeler
170,263
Son üye
altannn
Top Bottom