sözde ermeni soykırımı hakkında

Yurtdışında yaşayanların ne dediği umrumda değil fakat yurtiçinde, bizim vergilerimizle maaş alan asalakların, sözde soykırımın sözcülüğünü yapmaları sinir bozucu...

Ne hikmetse, her zaman da aynı kesim bu sözcülüğü yapıyor...

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Lütfen.
Lütfen bir kez olsun insan ol.
Şahsa ne diyorsan de.
Burada bile insanları ayrıştırma peşindesin.
Ne yani bir tane beyinsiz saçmalamış diye bütün chp kötü mü oluyor?
Ayrıca bu kafayla gidilirse işin içinden çıkılmaz çünkü her partide ne dediğini bilmeyen onlarca insan var.

bugün malum soykırım günü . gerçek ise bu soykırım olmadığı tamamiyle ermenilerin ermeniler tarafından öldürülmesi sonucu göç ederken öldürülmeleri . peki kim öldürdü tabii ki de taşnak ve hınçakların parmağı var . arkadaşlar bugün bir olmalıyız . bugün tüm devletler tüm geçmişindeki pis ve karanlığı unutup soykırım bile olmayan bir şeyi bize dayatıcaklar yeniden . bugün de olsa sağ ve sol birleşmeli ve her yerde bunun soykırım olmadığını duyurmalıyız . peki burada söylüyorum
isveç zamanında engelli bozukluğu olan insanları öldürdü
frnasa cezayir ve vendiee olayları
ermenilerin hocalı katliamı ve bu soykırımı yapan gerçek kişiler
amerika cuba vietnam kore ortadoğu'da katlettiği canlar ve hayatlar
ve dahası bunlar en iyi örneklerdi bence birleşelim arkadaşlar bugün savunalım . diyeceksin duyar . işte değil +2000iq arkadaş . bu konular zaten bu tür yerlerden öğrenilmeli ve halkımız bugünün bu olay olduğunu bile bilmezler . merak etmeyin bunu kabul eder isek yakında işgale kadar gider ve toprak talep edeceklerdir . bugün soykırım günü değil soykırım yapan ülkelerin günah çıkartma günü sadece(eğer konuya gülen emoji atıcaksanız ve boş konu yazıcaksanız engelliyeceğim direkt bu konu şakası olucak konu değil bizim namusumuzdur bu) . tüm ölen masum canların toprakları bol olsun
Devletinizin aşşalanma haberine gülme reaksiyonu atanlar . boşsunuz
Bu konuyu takarak ciddiye alıyorsun zaten türkler takmasa konu kapanacak

Lütfen.
Lütfen bir kez olsun insan ol.
Şahsa ne diyorsan de.
Burada bile insanları ayrıştırma peşindesin.
Ne yani bir tane beyinsiz saçmalamış diye bütün chp kötü mü oluyor?
Ayrıca bu kafayla gidilirse işin içinden çıkılmaz çünkü her partide ne dediğini bilmeyen onlarca insan var.
Sen değil misin AKP ile ilgili bir şey söyleyene koyun etiketi yapıştıran?
Sözü söylemeden önce söyleyebilecek mertebede olacaksın.

Herşeyi sorgulamadan kabul eden sorgulayana terörist diyenlere ne demesini bekliyorsun ?
Kardeşim tek yaptığım AKP'nin süreci başta iyi yürüttüğü, sonda Erdoğan'ın yalnızlaşmasıyla sürecin kötüye gittiği, yandaşların sürekli iyi yerlere seçildiği, liyakat'ın olmadığıydı. Bunalar dışında Teknofest'i övdüm. Bana AKP'li damgası yapıştırdı.

Sonra gelip burada olmayan organıyla millete laf sokmaya çalışıyor. Bizim de asabımız bir yere kadar.

Kardeşim tek yaptığım AKP'nin süreci başta iyi yürüttüğü, sonda Erdoğan'ın yalnızlaşmasıyla sürecin kötüye gittiği, yandaşların sürekli iyi yerlere seçildiği, liyakat'ın olmadığıydı. Bunalar dışında Teknofest'i övdüm. Bana AKP'li damgası yapıştırdı.

Sonra gelip burada olmayan organıyla millete laf sokmaya çalışıyor. Bizim de asabımız bir yere kadar.
Yönetmedi önceki başkanın ekmeğini yedi . Bunu söylüyorsan akpli damgası yemen normal .

Yönetmedi önceki başkanın ekmeğini yedi .
Ya ne ekmeği? Gelmiş başkasının ekmeği diyor. Senin zihniyetinde Atatürk'te hiç bir şey yapmadı zaten. Komutanlar sonrasında askerler yaptı diyorsunuz siz değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yönetmedi önceki başkanın ekmeğini yedi . Bunu söylüyorsan akpli damgası yemen normal .
Bana koyun diyorsunuz ya siz ne oluyorsunuz bilmiyorum. Bay Kemal'in mübarek askerleri.

Ya ne ekmeği? Gelmiş başkasının ekmeği diyor. Senin zihniyetinde Atatürk'te hiç bir şey yapmadı zaten. Komutanlar sonrasında askerler yaptı diyorsunuz siz değil mi?

Bana koyun diyorsunuz ya siz ne oluyorsunuz bilmiyorum. Bay Kemal'in mübarek askerleri.
Akpli diyorum koyun demiyorum bence koyun hoş olmayan bir tabir .

kendi sözünü sana söylüyorum o zaman;

"Lütfen bir kez olsun insan ol."
Kanka birde şu var.
Artık ben bıktım.
Akp lilere laf anlatmaktan yoruldum.
Beni bilen bilir forumun ilk yıllarında düzgünce tartışırdım.
Ama artık sıkıldım.
Gram sorgulamıyor insanlar.
Ben akpnin yanlışını söyleyince bana ateist dedi geçen biri.
Artık apolitik kalamıyorum.
Sempati besleyeni görünce artık dalgaya vuruyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Artık akp nin kötülükleri kum dağı gibi oldu doğru iş yapsada yanlışlarının altında eziliyor.
Savunulur tarafı yok artık.
Savunanlarada dalga geçmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Kanka birde şu var.
Artık ben bıktım.
Akp lilere laf anlatmaktan yoruldum.
Beni bilen bilir forumun ilk yıllarında düzgünce tartışırdım.
Ama artık sıkıldım.
Gram sorgulamıyor insanlar.
Ben akpnin yanlışını söyleyince bana ateist dedi geçen biri.
Artık apolitik kalamıyorum.
Sempati besleyeni görünce artık dalgaya vuruyorum.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Artık akp nin kötülükleri kum dağı gibi oldu doğru iş yapsada yanlışlarının altında eziliyor.
Savunulur tarafı yok artık.
Savunanlarada dalga geçmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Dostum ben savunmuyorum zaten. Cümlemi tekrar okumanı rica ediyorum:

Neyi yanlış bu cümlenin. Başa ilk geldiklerinde doğru hamleyi yaptılar sonrasında süreci mahvettiler, geleceğe yatırım yapmadılar.

Ben de başka bir şey demiyorum.

Üstüne sadece Teknofest gibi etkinliklerin güzel olduğunu söylüyorum. Sen ve türevlerinin tek yaptığı "koyuuun" diye anırmak. Kusura bakma da bıktırdınız.

Dostum ben savunmuyorum zaten. Cümlemi tekrar okumanı rica ediyorum:

Neyi yanlış bu cümlenin. Başa ilk geldiklerinde doğru hamleyi yaptılar sonrasında süreci mahvettiler, geleceğe yatırım yapmadılar.

Ben de başka bir şey demiyorum.

Üstüne sadece Teknofest gibi etkinliklerin güzel olduğunu söylüyorum. Sen ve türevlerinin tek yaptığı "koyuuun" diye anırmak. Kusura bakma da bıktırdınız.
Sjahahajajs
La olm sen benim akpli dediğime ne alınıyorsun?
Ben forumun yarısına dalga geçerken küfür niyetine kullanıyorum.
Forumdaki heralde herkese akpli demişimdir.
Örn; @mericcerbay

Sjahahajajs
La olm sen benim akpli dediğime ne alınıyorsun?
Ben forumun yarısına dalga geçerken küfür niyetine kullanıyorum.
Forumdaki heralde herkese akpli demişimdir.
Örn; @mericcerbay
Sanal'da da olsak hoş bir tutum değil. En azından bana kimse yapmasın.

AKP'nin seçilmesinden daha kötüsü sizin gibi zihniyetlerin boşa yaşayıp sadece tüketmesi @kaplanharun
Umarım iflah olursunuz.

Geri