Neler Yeni

speed testte 25 mb olup choromenin 500 600 kb indirmesi

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
sorunum başlıktaki gibidir elektrikçi geldi bügün kablolar sağlam modem bozulmuş artık ama böle bir şey yoktu modem değişiçek onu biliyorumda neden böle oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Baybars
Tarayıcı da indirme limiti olabilir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sorunum başlıktaki gibidir elektrikçi geldi bügün kablolar sağlam modem bozulmuş artık ama böle bir şey yoktu modem değişiçek onu biliyorumda neden böle oluyor
Net bişi diyemem ama ;

Bazı siteler var hız limiti koyarlar ister 100mbps olsun gene 1mb/s yüklüyor oda siteye bağlı (Bazı siteler özellikle özel üyelik felan istiyorlar bir miktar para)

Farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz Mesela Önceden opera kullanıyordum 1mb indiriyordu firefox geçince çözüldü olay sende böyle bir şey olur mu bilmem

Steam gibi yerlerde oluyor mu ?

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net bişi diyemem ama ;

Bazı siteler var hız limiti koyarlar ister 100mbps olsun gene 1mb/s yüklüyor oda siteye bağlı (Bazı siteler özellikle özel üyelik felan istiyorlar bir miktar para)

Farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz Mesela Önceden opera kullanıyordum 1mb indiriyordu firefox geçince çözüldü olay sende böyle bir şey olur mu bilmem

Net bişi diyemem ama ;

yok steamda olmadı crack oyun indirmeye çalışıyodum nası bi hız sınırıdır bu akradaş

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
yok steamda olmadı crack oyun indirmeye çalışıyodum nası bi hız sınırıdır bu akradaş
indirdiğin sitede limit vardır kral. sisteminde sıkıntı yok yani. bilerek düşük hız veriyorlar premium paralı olan indirme hesabı al diye.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirdiğin sitede limit vardır kral. sisteminde sıkıntı yok yani. bilerek düşük hız veriyorlar premium paralı olan indirme hesabı al diye.
valla zonadan indircem rusça olcak ama yama yaparız bakalım

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346