Net bişi diyemem ama ;sorunum başlıktaki gibidir elektrikçi geldi bügün kablolar sağlam modem bozulmuş artık ama böle bir şey yoktu modem değişiçek onu biliyorumda neden böle oluyor
Net bişi diyemem ama ;
Bazı siteler var hız limiti koyarlar ister 100mbps olsun gene 1mb/s yüklüyor oda siteye bağlı (Bazı siteler özellikle özel üyelik felan istiyorlar bir miktar para)
Farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz Mesela Önceden opera kullanıyordum 1mb indiriyordu firefox geçince çözüldü olay sende böyle bir şey olur mu bilmem
Steam gibi yerlerde oluyor mu ?
yok steamda olmadı crack oyun indirmeye çalışıyodum nası bi hız sınırıdır bu akradaşNet bişi diyemem ama ;
Bazı siteler var hız limiti koyarlar ister 100mbps olsun gene 1mb/s yüklüyor oda siteye bağlı (Bazı siteler özellikle özel üyelik felan istiyorlar bir miktar para)
Farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz Mesela Önceden opera kullanıyordum 1mb indiriyordu firefox geçince çözüldü olay sende böyle bir şey olur mu bilmem
Steam gibi yerlerde oluyor mu ?
indirdiğin sitede limit vardır kral. sisteminde sıkıntı yok yani. bilerek düşük hız veriyorlar premium paralı olan indirme hesabı al diye.yok steamda olmadı crack oyun indirmeye çalışıyodum nası bi hız sınırıdır bu akradaş
valla zonadan indircem rusça olcak ama yama yaparız bakalımindirdiğin sitede limit vardır kral. sisteminde sıkıntı yok yani. bilerek düşük hız veriyorlar premium paralı olan indirme hesabı al diye.