The GodFather
80+ Silver
Spiderman marvel remastered güvenilir Türkçe yama lazım
Son düzenleme:
Spiderman marvel remastered güvenilir Türkçe yama lazım
Ücretli yama ancak en güvenilir ve oyun 500 lira sularındayken gayet değer diye düşünüyorum. Oyun zaten eklentileri ile beraber 20-30 saat arası rahat sürüyor.Marvel's Spider-Man Remastered Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri
Marvel's Spider-Man Remastered, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Kısa sürede almayı planliyorum, teşekkür ederim bilgi için kardeşim tek seferde üyelik olunca tüm oyunlarda yamayı kurabiliyor muyuz ?Ücretli yama ancak en güvenilir ve oyun 500 lira sularındayken gayet değer diye düşünüyorum. Oyun zaten eklentileri ile beraber 20-30 saat arası rahat sürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kullandım bu yamayı, aynı şekilde Elden Ring içinde kullanmıştım. İkisinde de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım.
Aynen aylık olarak abonelik sistemi var ancak benim ayı geçmesine rağmen kullanabilmiştim yinede. Ve evet tek ödeme ile bütün oyun yamalarına ulaşabiliyorsun. Ancak şöyle bir sıkıntısı var, Client üzerinden bir program aracılığı ile bilgisayara kuruyorsun. Tek hesap, tek client mantığı ile çalışıyor. Yani başka bir pc üzerinde çalıştıramıyorsun aynı hesapla.Kısa sürede almayı planliyorum, teşekkür ederim bilgi için kardeşim tek seferde üyelik olunca tüm oyunlarda yamayı kurabiliyor muyuz ?
Üyeliğiniz bittikten sonra yama kuramazsınız ancak üyeliğiniz bitene kadar kurmuş olduğunuz yamalar ile oynamaya devam edebilirsiniz.Aynen aylık olarak abonelik sistemi var ancak benim ayı geçmesine rağmen kullanabilmiştim yinede. Ve evet tek ödeme ile bütün oyun yamalarına ulaşabiliyorsun. Ancak şöyle bir sıkıntısı var, Client üzerinden bir program aracılığı ile bilgisayara kuruyorsun. Tek hesap, tek client mantığı ile çalışıyor. Yani başka bir pc üzerinde çalıştıramıyorsun aynı hesapla.
kral güvenilir site var ama buraya link atmak yasak galiba. bir kere atmıştım uyarı almıştım. özelden yazın ücretsiz güvenilir yerden atayımSpiderman marvel remastered güvenilir Türkçe yama lazım