Yardım Spiderman marvel remastered güvenilir Türkçe yama lazım

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Spiderman marvel remastered güvenilir Türkçe yama lazım
:F:

Son düzenleme:
Ücretli galiba?

Ücretli yama ancak en güvenilir ve oyun 500 lira sularındayken gayet değer diye düşünüyorum. Oyun zaten eklentileri ile beraber 20-30 saat arası rahat sürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullandım bu yamayı, aynı şekilde Elden Ring içinde kullanmıştım. İkisinde de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım.

Ücretli yama ancak en güvenilir ve oyun 500 lira sularındayken gayet değer diye düşünüyorum. Oyun zaten eklentileri ile beraber 20-30 saat arası rahat sürüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullandım bu yamayı, aynı şekilde Elden Ring içinde kullanmıştım. İkisinde de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım.
Kısa sürede almayı planliyorum, teşekkür ederim bilgi için kardeşim tek seferde üyelik olunca tüm oyunlarda yamayı kurabiliyor muyuz ?

Kısa sürede almayı planliyorum, teşekkür ederim bilgi için kardeşim tek seferde üyelik olunca tüm oyunlarda yamayı kurabiliyor muyuz ?
Aynen aylık olarak abonelik sistemi var ancak benim ayı geçmesine rağmen kullanabilmiştim yinede. Ve evet tek ödeme ile bütün oyun yamalarına ulaşabiliyorsun. Ancak şöyle bir sıkıntısı var, Client üzerinden bir program aracılığı ile bilgisayara kuruyorsun. Tek hesap, tek client mantığı ile çalışıyor. Yani başka bir pc üzerinde çalıştıramıyorsun aynı hesapla.

Anladım teşekkür ederim;)

Aynen aylık olarak abonelik sistemi var ancak benim ayı geçmesine rağmen kullanabilmiştim yinede. Ve evet tek ödeme ile bütün oyun yamalarına ulaşabiliyorsun. Ancak şöyle bir sıkıntısı var, Client üzerinden bir program aracılığı ile bilgisayara kuruyorsun. Tek hesap, tek client mantığı ile çalışıyor. Yani başka bir pc üzerinde çalıştıramıyorsun aynı hesapla.
Üyeliğiniz bittikten sonra yama kuramazsınız ancak üyeliğiniz bitene kadar kurmuş olduğunuz yamalar ile oynamaya devam edebilirsiniz.

türkçe yama olan oyunları indirip bir kere 35 vererek tüm oyunları türkçe yama kurup kullanabilirsiniz her ay üyelik yenilemeye gerek kalmıyor oyuna yeni bir güncelleme gelene kadar falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,539
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri