🔥İndirim Spigen 30W 249TL (HB Premium)

eli yakıcak derecede ısnıyor mu? Benimki öyle de.
uzun sürede hafif el ile tutması zorlıyacak hale geliyor ama normal zaten 45w veriyor sonuçta çok hızlı ayrıca 45w desteklemeyen bir cihazla şuan şarj ediyorum 45w şarjın hemen arkasına takmama rağmen şuan öyle dehşet ısınmıyor normal yani aktif soğutması olmayan birşeyden bu hızda şarj yaparken soğuk olmasını beklemek çokta mantıklı değil alt tarafı 300-350 tllik bir şarj aleti sonuçta

uzun sürede hafif el ile tutması zorlıyacak hale geliyor ama normal zaten 45w veriyor sonuçta çok hızlı ayrıca 45w desteklemeyen bir cihazla şuan şarj ediyorum 45w şarjın hemen arkasına takmama rağmen şuan öyle dehşet ısınmıyor normal yani aktif soğutması olmayan birşeyden bu hızda şarj yaparken soğuk olmasını beklemek çokta mantıklı değil alt tarafı 300-350 tllik bir şarj aleti sonuçta
yanmadıktan sonra hiç sorun yok ısınmada gptde 60-70 dereceye kadar olabilir sorun yok diyo

Bunun 45 lik olanını kullanıyorum ama tam bu model olanından değil. Samsung S21 telefonumu orjinal gibi çok hızlı şarj ediyor ve ısınma vs olmuyor. Bu Gand vs cart curt işe yarıyormuş onu anladık. Ayrıca Macbook vs çok iyi şarj edebiliyor. tavsiye ederim.

yanmadıktan sonra hiç sorun yok ısınmada gptde 60-70 dereceye kadar olabilir sorun yok diyo
bu yine iyi benim eski xiaomi şarj aleti max 22.5w verdiği halde alev alacakmışcasına ısınıyor max 18w hızlı şarj destekleyen alet takınca, ama garip bir şekilde annemin omix telefonu yavaş şarja geçiyor bu alete takınca. Eski xiaomi adaptör ile sorun yaşamıyor bu spigen ile yavaş şarj korumasına alıyor ama spigende omix telefon dışında herşeye sorunsuz güç veriyor garip biraz.

Geri