Çalışma prensibi açısından eğer cihazdan geöen watt değeri yüksekse Isınır. Açığa kavuşturmak adına sizdeki adaptörler en yüksek kaç wattSpigen in 7 adet şarj aleti var bende. Hepsini de çok uyguna aldım.
Isınmıyor bendeki cihazlar.
Samsung S25 FE ve redmi note 14 pro plus var. Çok güzel şarj eyor. İlandaki cihazı da 150 puan +25 tl hepsi pay ile 175e mal ettik.. Anneme ve babama bu cihazlardan aldım. Memnunlar. Bozulmuyor da namıssız![]()
Prizi 47w a düşüren gan teknolojisinde sıkıntı yok ama watları ayıran entegre kötü muhtemelen o yğzden ısınıyor anldım kdarıylabende tam bu ürün yok ama spigen 45w çift çıkışlı yine gan destekli bi başlık var s25plusı cok guzel sarj ediyor ama 2 cihaz birden takınca ısınıyor
genel manada memnunum
Bende 47,45, 67 ve 30luk var. Sorunsuz hepsi. Az bir ısınma da normalÇalışma prensibi açısından eğer cihazdan geöen watt değeri yüksekse Isınır. Açığa kavuşturmak adına sizdeki adaptörler en yüksek kaç watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Prizi 47w a düşüren gan teknolojisinde sıkıntı yok ama watları ayıran entegre kötü muhtemelen o yğzden ısınıyor anldım kdarıyla