Spigen 47W 2 Port Hızlı Şarj Aleti 349 TL

ZEYREK

80+
Reaksiyon skoru
86
Milli adaptör :) Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı PD 3.0 / SCP / FCP Protokol Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH08707

100TL Kupon ile 349TL

Benim telefonda çalışmadı maalesef, realme gt2 pro sanırım standartları farklıymış. Lazım olan varsa İstanbul içi uygun fiyattan vereyim. Arkadaşın samsungda sorunsuz çalışıyor.

Orijinal adaptörle aynımı yoksa
1.seviye cakmamı
Hepsiburada satıyor orijiinal ayrıca satın aldıktan sonra sorgulama yapabilirsiniz. Ben daha öncesinde 2 tane aldım iphone 14p max Apple watch vs şarj ediyorum sıkıntı olmadı hiç.

Milli adaptör :) Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı PD 3.0 / SCP / FCP Protokol Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH08707

100TL Kupon ile 349TL

Aynısının çakmaklık soketli olanı arabada kullanıyoruz yarım saat 1 saate fulluyor spigen iyi marka tavsiye ederim

eger hatam yoksa esentials serisi ekonomik seri idi. 49 lira fazla verip linkteki diger 45w lik versiyon tercih edilebilir diye dusunuyorum. o gan 3 imis. linkteki urunun tam versiyonunu ogrenemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri