Neler Yeni

Spor İçin İki Adet JBL Kulaklık Arasında Kaldım

Szpital

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Berk Tağı
Merhabalar Değerli Hanımefendiler ve Beyefendiler!
Spor salonuna başladım ve müzik benim için vazgeçilmez bir unsur özellikle antrenman yaparken. Normal kulaklık takıyordum terleyince sürekli kulaklarımdan düşüyor ve etkili ses veremiyorlardı ayrıca koşu yaparken de takmam imkansızdı çünkü sürekli yerlerinden çıkıyor ve fırlıyorlardı bir yerlere. Bu yüzden kulak üstü kulaklık almaya karar verdim.
Seçtiğim iki kulak üstü kulaklık ise;
1) JBL Live 770
2) JBL Tune 770
Bu iki kulaklık arasında kaldım bu iki kulaklık öncelik olmak üzere başka markalara da açığım ama tiplerini beğendiğim için sanırım almaktan yana olduğumu marka JBL olacak. Şöyle endişelerim var JBL Live 770 görüntü olarak çok estetik ve premium hava veriyor lakin baş kısmına gelecek yer bildiğiniz kumaş ee ben haliyle sporda buram buram terliyorum kolay temizlenebilir mi? O kumaşlar spor yüzünden deforma olur mu ? Sanırım günlük yaşam için üretilmiş fakat yurtdışında spor yaparken kullanan kullanıcılar fazla JBL Live 770 i bu beni bir tık sevindirdi siz neler düşünüyorsunuz ? Sporda kullanan var mı ? Sorun yaşar mıyım? JBL Tune 770 ise çok premium kalitede değil lakin plastik oluşu kolay temizlenebilir anlamına geliyor gibi geldi fakat JBL live duruş estetik performans yönünde ilerisine geçiyor.
Uzun lafın kısası bana yardımcı olabilecek Kıymetli insanlara ihtiyacım var.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarım ve en iyi dileklerimle!

Ekler

• 3333.png
    3333.png
    97.4 KB · Hit: 11
  • dfdfdfd.png
    dfdfdfd.png
    63 KB · Hit: 11

behzatC06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Behzat Ç.
live serisini bilmiyorum fakat tune serisinden 3 tane kulaklık kullandım curuttum suan 720bt kullanıyorum gercekten hic bi sıkıntısı olmayan uzun omurlu bir seri bende sporda falan kullanıyorum leke falan yapmadi sıkıntısız cihazlar

Szpital

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Berk Tağı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim kıymetli hocam. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

live serisini bilmiyorum fakat tune serisinden 3 tane kulaklık kullandım curuttum suan 720bt kullanıyorum gercekten hic bi sıkıntısı olmayan uzun omurlu bir seri bende sporda falan kullanıyorum leke falan yapmadi sıkıntısız cihazlar
Güzel bir motivasyon verdiniz teşekkür ederim kıymetli hocam. Live serisinde kumaş maalesef çıta tarafları o terleyince sarımsı leke yaparsa ben bittim açıkçası. :) Tune o yönden rahat kafam karışık. w

Top Bottom