Neler Yeni

Çözüldü✓ spor için kulaklık tavsiyesi

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Hem kulak içi daha rahat sporda ozellikle yinede sizin seçiminiz ben önerimi yaptım her türlü kulak ustu kulak ici kullanarak
bi deneyim kafamda durmazsa sızın tavsiyenize uyarım

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
bi deneyim kafamda durmazsa sızın tavsiyenize uyarım
Kafa dururda buyuk ihtimal koşudur şudur dusme hissiyati yapar 100% rahatsiz eder oda ama mesela kulakta agri yapa biliyor çok rahatsiz ediyor o yuzden kulak içi favorim , hafizali yastikli kulakliklarim var onlarla anaca rahat ediyorum o yuzden kulak ici best kulak iciyle degismek istersen beni etiketlersin oneri yaparim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sakın böyle bişey almayın zaten bu kulaklıklar çok rahatsız edici bir de spor için aman diyim
Jbl severim ama kulakliklari çok eski ve para tuzagi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Kafa dururda buyuk ihtimal koşudur şudur dusme hissiyati yapar 100% rahatsiz eder oda ama mesela kulakta agri yapa biliyor çok rahatsiz ediyor o yuzden kulak içi favorim , hafizali yastikli kulakliklarim var onlarla anaca rahat ediyorum o yuzden kulak ici best kulak iciyle degismek istersen beni etiketlersin oneri yaparim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jbl severim ama kulakliklari çok eski ve para tuzagi
Aynen 500 Bt vardı allahın belası a.k kulaklığı ya 10 dakika takınca kulak falan kalmıyordu

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Aynen 500 Bt vardı allahın belası a.k kulaklığı ya 10 dakika takınca kulak falan kalmıyordu
baktım ona çok kücük yastıkları felan kulak ağrıtır diye kulak kaplayan kulaklık aldım bakalım nasıl olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,661
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom