Spor salonu fiyatı normal mi ?

Skanjoks

80+
Reaksiyon skoru
6
Yaklaşık 2 hafta önce instagram üzerinden sorduğumda 13bin tl nakit olur (1 yıllık )diyen spor salonu sahibi bugün gittiğimde 17.000 tl nakit verirsen 14.500 tl kdvyi düşerim tarzı bir şey dedi. Ben de dedim hocam böyle böyle bana 13bin tl yazdın diye gösterdim o da tamam dedi. 2 taksite de tamam dedi ilk ay 6500 ikinci ay 6500 şeklinde. Fiyat normal mi yoksa kazıklamaya mı çalışıyor sizce ? Yer: Bursa/Yıldırım

Normal 1 ay 6500tl 2. Ay 6500tl gibi her ay kira ödemek gibi 30 gün 31 gün Spor salonuna girersin demek istiyor ödersen girersin

aylık mı 6500tl? yıllık 13 bin tl 2 taksit mi?
aylıksa pahalı yıllıksa normal. tabii salonun durumunu falan bilmiyoruz
Yıllık 13 bin tl 2 taksit.
Spor salonunda makine eksikliği yok sıra sıkıntısı da çok yoğun saatlerde gitmediğim sürece yok. Duşlarını kullanmıyorum evim yakın olduğu için. Bench ve dumbeller bolca var. Alanı da ortalama diyebilirim. Yine evime yakın olan başka bir spor salonu yıllık 10bin TL fiyat çekti fakat orası biraz daha küçük ve ekipman açısından daha kısıtlı.

Yıllık 13 bin tl 2 taksit.
Spor salonunda makine eksikliği yok sıra sıkıntısı da çok yoğun saatlerde gitmediğim sürece yok. Duşlarını kullanmıyorum evim yakın olduğu için. Bench ve dumbeller bolca var. Alanı da ortalama diyebilirim. Yine evime yakın olan başka bir spor salonu yıllık 10bin TL fiyat çekti fakat orası biraz daha küçük ve ekipman açısından daha kısıtlı.
yıllık 3 bin tl farkla bence büyük olan daha avantajlı olur (y)

belediye salonu varsa tercih edebilirsin aylik 350 veriyorum 3 4 gibi gidiyorum 5 kisi falan oluyor

Bu dönem için iyi fiyata benziyor.

Yaklaşık 2 hafta önce instagram üzerinden sorduğumda 13bin tl nakit olur (1 yıllık )diyen spor salonu sahibi bugün gittiğimde 17.000 tl nakit verirsen 14.500 tl kdvyi düşerim tarzı bir şey dedi. Ben de dedim hocam böyle böyle bana 13bin tl yazdın diye gösterdim o da tamam dedi. 2 taksite de tamam dedi ilk ay 6500 ikinci ay 6500 şeklinde. Fiyat normal mi yoksa kazıklamaya mı çalışıyor sizce ? Yer: Bursa/Yıldırım

Normal değil. Şöyle değil; eğer sana bir fiyat diyorsa, ardından sen başkasıyla konuştuğun bir fiyatı gösterdikten sonra sana cevap olarak "O da olur" diyorsa ben burada bir şey ararım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,992
Üyeler
187,131
Son üye
Reelperest
Geri