Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,418
- İsim
- Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam 3 yıldır spor salonuna gidiyorum , gittiğim bu süreçtede son yıllarda bir şey fark ettim . Dolabın altında ayakkabım olmasına rağmen bazı mahlukatlar boş zannedip bakıyordu ( çünkü ayakkabıyı yamuk bırakıyorlardı , benim özene bezene ayağımla tekmeleyip ittirip düzgün koyduğum ayakkabıları birileri düzeltmiyordu , bakıp gidiyorlardı ) . Bende bunun üzerinde 3 farklı ayakkabı ile deneyler yaptım spor salonunda ortalama 1 saat kalarak ; Ucuz , orta ve kaliteli ayakkabı ile :
İlk ayakkabımız emektar adidas
kimse bu ayakkabıya saygı göstermedi hep bakıp yamuk bırakıp gittiler ( en uzun süre deneyi bunla yaptım çünkü hep bunla gittim neredeyse 30 kez yaşamışımdır )
2.si puma
bu ayakkabıda şu ana kadar bi yamuk kalma durumu yaşanmadı
3. ayakkabı pazardan bulduğum nike air
bu ayakkabıyada kimse dokunmadı , yamuk kalmadı
Sonuç olarak spor salonuna giden insanlar ayakkabısına göre muamele yapıyor , fakir gariban buralardada hoş karşılanmıyor
( ya da spor salonunda 2 saat kardiyo yaptığımdan biri gıcık kapmıştır bundanda oalbilir )
İlk ayakkabımız emektar adidas
kimse bu ayakkabıya saygı göstermedi hep bakıp yamuk bırakıp gittiler ( en uzun süre deneyi bunla yaptım çünkü hep bunla gittim neredeyse 30 kez yaşamışımdır )
2.si puma
bu ayakkabıda şu ana kadar bi yamuk kalma durumu yaşanmadı
3. ayakkabı pazardan bulduğum nike air
bu ayakkabıyada kimse dokunmadı , yamuk kalmadı
Sonuç olarak spor salonuna giden insanlar ayakkabısına göre muamele yapıyor , fakir gariban buralardada hoş karşılanmıyor
( ya da spor salonunda 2 saat kardiyo yaptığımdan biri gıcık kapmıştır bundanda oalbilir )