Neler Yeni

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

Hangi spor salonu

• Oy kullanan toplam üye
    27

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Haftada 3 gün olan yıllığı 4500tl olan belediye salonu mu

Yoksa haftada 6 gün açık olan yıllığı 6500tl olan mahalle salonu mu

Not: 2 senedir belediyeye gidiyorum diğer salon oraya göre küçük ama gün avantajı var belediye 21:30 da mahalle salonu 23:00 da kapanıyor belediyede havuzda var

Son düzenleme:

ekrem imaro

80+ Bronze
bizim burda aylık 1200tl, ikiside bedava

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet
Hocam her zaman en iyi salon evine yakın olan spor salonudur lakin üşenmeden belediye salonuna gidebiliyorsanız o zaman devam edin lakin 2000₺ yıl bazında çok da sizi zarar sokmayacağını düşünüyorum. Bununla birlikte salona gelen tiplerde önemli eğer mahalle salonunda kekolar mesken tutmuş ise bu sizi salonda da soğutabilir. Fiyatlarınız uygun baya(İstanbula oranla) hijyen de önemli bence örneğin ben illa ki tuvaleti kullanırım salonlarda, tuvaleti ve soyunma odası nasıl ona da bakın derim. Profesyoneller 3 gün sporun yeterli olduğunu söylüyor ama bunu diyen adamlar ROİD HEAD adamlar :kekw: natureller için de durum böyle geçerlimi bilmiyorum. Yoğun iş temponuz varsa ama 1-2 gün bile ayırsanız bu spora hiç yapmayanla oranla yine baya fark oluyor.

Son düzenleme:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,354
İsim
Lokman Doğan
3 gün sana yetiyorsa belediyede kal , ekipman durumu nasıl?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam her zaman en iyi salon evine yakın olan spor salonudur lakin üşenmeden belediye salonuna gidebiliyorsanız o zaman devam edin lakin 2000₺ yıl bazında çok da sizi zarar sokmayacağını düşünüyorum. Bununla birlikte salona gelen tiplerde önemli eğer mahalle salonunda kekolar mesken tutmuş ise bu sizi salonda da soğutabilir. Fiyatlarınız uygun baya(İstanbula oranla) hijyen de önemli bence örneğin ben illa ki tuvaleti kullanırım salonlarda, tuvaleti ve soyunma odası nasıl ona da bakın derim. Profesyoneller 3 gün sporun yeterli olduğunu söylüyor ama bunu diyen adamlar ROİD HEAD adamlar :kekw: natureller için de durum böyle geçerlimi bilmiyorum. Yoğun iş temponuz varsa ama 1-2 gün bile ayırsanız bu spora hiç yapmayanla oranla yine baya fark oluyor.
Teşekkürler ikisininde avantajları var bakalım hangisi olacak

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gün sana yetiyorsa belediyede kal , ekipman durumu nasıl?
Belediyede ekipman baya var 3 katlı bir salon üst kat komple spor salonu ama bazı bozulan alletleri yapmaları 1,2 ayı buluyor serbest ağırlıklarda 40kg ya kadar var. Biraz erken kapanıyor sadece yürümeye vakit kalmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatlar çok uygun geldi bana ikisinide kullan :D tarafını seç
Aynen piyasaya göre uygun belediye 2800tl di zam geldi öteki salonda 6 ay alana 6 ay bedava var ondan ucuz keşke ikisini de kullanma şansım olsa

Son düzenleme:

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Belediyede ekipman baya var 3 katlı bir salon üst kat komple spor salonu ama bazı bozulan alletleri yapmaları 1,2 ayı buluyor serbest ağırlıklarda 40kg ya kadar var. Biraz erken kapanıyor sadece yürümeye vakit kalmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen piyasaya göre uygun belediye 2800tl di zam geldi ötkei salonda 6 ay alana 6 ay bedava var ondan ucuz keşke ikisini de kullanma şansım olsa
belediyenin tek kötü yanı 3 gün olması bence spora gelenler ile bir dilekçe filan yazın şikayet edin en azından 5 güne filan çıkarsalar harika olur.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
belediyenin tek kötü yanı 3 gün olması bence spora gelenler ile bir dilekçe filan yazın şikayet edin en azından 5 güne filan çıkarsalar harika olur.
3 gün olmasının sebebi kadınlar 3 gün erkekler 3 gün olması karışık yapıp değiştireceklerdi çoğu kişi istememiş o yüzden yapamadılar

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Metehan
Sporu ne amaçla yaptığın , ortam, yakınlık vs çok önemli. Kalabalık durumu da önemli bizim belediye salonu gibiyse Allah yardım etsin. Bir alette 3-4 kişi sıra bekliyor. Tuvaletler vs pek temiz değil. Aletlerin bozulma sıklığı oldukça fazla. Gidiyorsun ama hızlı hızlı bir istasyondan diğerini kesiyosun boş yakalayıp oraya geçmek için

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Sporu ne amaçla yaptığın , ortam, yakınlık vs çok önemli. Kalabalık durumu da önemli bizim belediye salonu gibiyse Allah yardım etsin. Bir alette 3-4 kişi sıra bekliyor. Tuvaletler vs pek temiz değil. Aletlerin bozulma sıklığı oldukça fazla. Gidiyorsun ama hızlı hızlı bir istasyondan diğerini kesiyosun boş yakalayıp oraya geçmek için
Sporu zayıflamak amaçlı yapıyorum ama 2 senedir 10kg aldım yememe dikkat etmiyorum ve yürüyüşe zaman kalmıyor belediye salonu kalabalık sayılır ama özele gitmedigim icin bilmiyorum diğer yerleride idare eder duşlar fln küflü ama alıştım sıra bekleme pek olmuyorda 3,4 kişi dönüyoruz aleti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,274
Üyeler
165,787
Son üye
CanberkBabur
Top Bottom