Neler Yeni

Spor salonun da 4. Haftam artık bölgesele geçmeli miyim

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba 4 haftadır tüm vücut yapıyorum yağlı bir vücudum var 81 kilodan 77 ye düştüm beslenmemi düzelterek protein almam biraz zor oluyor kyk malum artık bölgesele geç diyen arkadaşlarim var geçmeli miyim
SADECE BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Arkadaşlar merhaba 4 haftadır tüm vücut yapıyorum yağlı bir vücudum var 81 kilodan 77 ye düştüm beslenmemi düzelterek protein almam biraz zor oluyor kyk malum artık bölgesele geç diyen arkadaşlarim var geçmeli miyim
SADECE BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM
Normalde yağ oranına bakarsın gözle görülür bir düşüş varsa geçilir ama geçilmesede olur ilk 2 ay tamamen full body yapabilirsin yararı görürsün 3. Ay da sıkıntı olur vücut alışır ve pek etkisi olmaz yani kendin karar ver aman aman bir şey degil su an icin iki turlu de gelisirsin.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
haftada kac gun gidiyorsun? 3ten az gittiysen bolgesele gecme bence. Ben 6. haftamda bolgesele baslamıstım galiba.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haftada kac gun gidiyorsun? 3ten az gittiysen bolgesele gecme bence. Ben 6. haftamda bolgesele baslamıstım galiba.
İlk 2 hafta hergun gittim pazar haric son 2 hafta 5 gündür pzt sali .Çarşamba tatil persembe cuma cmt. pazar tatil şeklinde

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Haftada 4 gün gidiyorsan 1 ay daha full body yap. Sonrasında bölgesele geçersin bence.

Can...

80+ Platinum

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
iki uc hafta daha bolgesel devam et bence, zararı olmaz
İlk 2 hafta hergun gittim pazar haric son 2 hafta 5 gündür pzt sali .Çarşamba tatil persembe cuma cmt. pazar tatil şeklinde

Can...

80+ Platinum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,308
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Net cevap vereyim. Hatrı sayılır bir vücut yapana kadar bölgesele geçme. İlerlemeni ciddi derecede azaltır. Elit bir genetiğin yoksa doğal olarak gelişmek çok zor. Bölgesel antrenman yapan insanlar %99 illegal performans artıcı kullananlar ve ileri seviyedeki natural sporcular. 2 günde 1 git full body yap 2 sene sonra 10 numara vücudun olur disiplinli yaparsan bu işi. Her gün gideceğim diyorsa da Push/Pull/Legs veya antrenman sertliğine göre Push/Pull legs de olabilir. 1 gün göğüs 1 gün kol çalışma da ne yaparsan yap. Bizim millet benchte yatıp kalkmasına rağmen göğüs kasını geliştrimekte zorlanıyor genetiğimiz kötü onu da söyleyeyim. Göğüse aksesuar koyabilirsin. Bu da ufak bir tavisye olsun.

Top Bottom