Keremg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Kerem Güven
Çoluk çocukla muhattap olmassan geç yaslanirsin kardesim boşver carlasin dursun58 kilodan 86 sonra 81 e düştüm. 2023 powerlifter yarışmasına hazirlanmayi hedef koydum. Pr lar şu şekilde
Bench 155 kg ( kendi kilomda tr rekoru 165)
Deadlift 240 kg (Kendi kilomda tr rekoru 275)
Squad 180 kg ( kendi kilomda tr rekoru 225)
İnanmayanlar için eski pr paylaştığım Instagram hesabımı verebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesin kas metabolizması aynı değildir hocam,spor yaptığınıza göre bunu bilmeniz gerekirdi. Her zaman biri daha hızlı kilo alır daha hızlı kilo verir fakat yine her zaman tam tersi olan insanlar da olur. Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey var ise YouTube veya Chrome üzerinden dediğim olaya bakabilirsiniz,iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kötü bölgem kol bicepslerimi büyük bulduğun için teşekkür ederim velet kardeşimKas metabolizmasi nedir arkadaşım ? Öyle bişey mi var.
Kas fizyolojisi vardır
Herkesin bir kilo alıp vermediğini bende biliyorum ki arkadaş çabuk kilo alabilen biri olsaydı üstteki gibi zargana olmazdi bana kilo alıp vermeyi öğretiyorsun benim yukarıda gördüğüm ilk attığı fotoların eski olduğu 18 aylık bir vücut görmediğim arkadaşın vücudun Max 4-5 aylık ortada vücut da yok sen neyi söylüyorsun hiç spor yapmayan bir insan ilk senede çok verim alır onun sağladığı bicepsler var haricinde bişey yok