Neler Yeni

Spor yapan arkadaşlar hedefiniz nedir ?

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
58 kilodan 86 sonra 81 e düştüm. 2023 powerlifter yarışmasına hazirlanmayi hedef koydum. Pr lar şu şekilde
Bench 155 kg ( kendi kilomda tr rekoru 165)
Deadlift 240 kg (Kendi kilomda tr rekoru 275)
Squad 180 kg ( kendi kilomda tr rekoru 225)
İnanmayanlar için eski pr paylaştığım Instagram hesabımı verebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin kas metabolizması aynı değildir hocam,spor yaptığınıza göre bunu bilmeniz gerekirdi. Her zaman biri daha hızlı kilo alır daha hızlı kilo verir fakat yine her zaman tam tersi olan insanlar da olur. Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey var ise YouTube veya Chrome üzerinden dediğim olaya bakabilirsiniz,iyi günler.
Çoluk çocukla muhattap olmassan geç yaslanirsin kardesim 😂 boşver carlasin dursun

Kas metabolizmasi nedir arkadaşım ? Öyle bişey mi var.
Kas fizyolojisi vardır
Herkesin bir kilo alıp vermediğini bende biliyorum ki arkadaş çabuk kilo alabilen biri olsaydı üstteki gibi zargana olmazdi bana kilo alıp vermeyi öğretiyorsun benim yukarıda gördüğüm ilk attığı fotoların eski olduğu 18 aylık bir vücut görmediğim arkadaşın vücudun Max 4-5 aylık ortada vücut da yok sen neyi söylüyorsun hiç spor yapmayan bir insan ilk senede çok verim alır onun sağladığı bicepsler var haricinde bişey yok
En kötü bölgem kol bicepslerimi büyük bulduğun için teşekkür ederim velet kardeşim

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Kas metabolizmasi nedir arkadaşım ? Öyle bişey mi var.
Kas fizyolojisi vardır
Herkesin bir kilo alıp vermediğini bende biliyorum ki arkadaş çabuk kilo alabilen biri olsaydı üstteki gibi zargana olmazdi bana kilo alıp vermeyi öğretiyorsun benim yukarıda gördüğüm ilk attığı fotoların eski olduğu 18 aylık bir vücut görmediğim arkadaşın vücudun Max 4-5 aylık ortada vücut da yok sen neyi söylüyorsun hiç spor yapmayan bir insan ilk senede çok verim alır onun sağladığı bicepsler var haricinde bişey yok

bahattin bekaroğlu sende gittin

engelleyin kardeşim bahattinide

resmin bile yok ! korkak! dalga geçiyosun hesapta

yüzde yüz senden yakışıklıyımdır

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Salondan Bir Kaç Kız Düşürmek Bu Yüzden Ekstra Ağır Kaldırıp Süper Set Yapıyorum Hawli Gözüküyorum Böylece Az Kaldı Biri Oltaya Düşecek Doğru Yoldayım.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Çoluk çocukla muhattap olmassan geç yaslanirsin kardesim 😂 boşver carlasin dursun

En kötü bölgem kol bicepslerimi büyük bulduğun için teşekkür ederim velet kardeşim
İyi bölgen yok sorun orda shahbahss vücudun yok klasik 3-4 aylık vücut ergen kollarini büyük bulmadım Max 34 cm kol zaten akahhahaha

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Canım sıkıldığı için böyle bir konu açtım, tabi bir de hedeflerimin bir tanesine yaklaştığım için keyfim yerinde ondan.
Her neyse spor yapan arkadaşlar( diyet yada vücut geliştirme farketmez ) sizin hedefleriniz neler ? benim hedefim 121.8 KG den 85'e düşmekti ve şuan 86,10 KG oldum sizler neler başardınız paylaşırsanız sevinirim.
NOT: 1. Resim 121 KG, 2. resim güncel kilom, 3. resim 92 falandım yenisini çekmeye üşendim.
Yok

:)

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Salondan Bir Kaç Kız Düşürmek Bu Yüzden Ekstra Ağır Kaldırıp Süper Set Yapıyorum Hawli Gözüküyorum Böylece Az Kaldı Biri Oltaya Düşecek Doğru Yoldayım.
doğru yoldasın asker

İyi bölgen yok sorun orda shahbahss vücudun yok klasik 3-4 aylık vücut ergen kollarini büyük bulmadım Max 34 cm kol zaten akahhahaha
SNE AGLİON ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
musa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

55kg to 85kg 18 ay
profil fotoğrafı gorfo olan veletin yaptığı yoruma bka adashasdhasdh

Alıntıyı görüntüle

aahahashassdhahda yumurtamı yerken eglendim ahahaahxhaxahxahxaxhaxhax haxhblanöjasdçasdöa
knk hevesin kırılmasın spordaki en önemli şey istikrar haberin olsun 10 numara vücudun var şuanki senin yaşındaki gençler sağlıksız beslenip spor yapmıyorlar seni tebrik ediyorum devam et

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
EYW KNKM 23 YAŞINDA OLMAM DIŞINDA BROBLEM YOQ

@Gorfo

kollarım 41cm çatlaaaaa danzaaa kudurooo

omuzlar 135cm
göğüs 112cm

çatlada patla asd hasdasdhasdhpasdhsdusd

Son düzenleme:

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
EYW KNKM 23 YAŞINDA OLMAM DIŞINDA BROBLEM YOQ

@Gorfo

kollarım 41cm çatlaaaaa danzaaa kudurooo

omuzlar 135cm
göğüs 112cm

çatlada patla asd hasdasdhasdhpasdhsdusd

41 kol 135 omuz 112 göğüs mü tam bir ergensin sen tam bir ergen verdiği verilere bak eleştiriyi kabul et hemen kıskanıyorsunuz triplerine girme buda sana yazacağım son yazıdır asla 18 aylık bir vücut yok o attığın resimlerin arasında da nerden baksan 5-6 sene vardır o fotolarda çocuk olduğun belli şu kendini 41 cm lik kol sandığın vücutta da maç 4 ay zargana verdiği verilere bak dhababsb

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Çatlada patla domuşuk kıskanç çekemeyen düşman anten taksın

Hayatinda hiç bir zaman ulaşamayacağın ölçülerdeyim kuduruk kudurk kudurkkk

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç