Peganeo
80+ Bronze
Dahası
Neden güvenmeyelim?Mi Band'e kadar fazla güvenmeyin, problem hissediyorsanız doktora gidin
Neden güvenmeyelim?Mi Band'e kadar fazla güvenmeyin, problem hissediyorsanız doktora gidin
Herşeyden önce seni son 2 tekrardan zorlayacak ağırlıklar senin için doğru olanları bu sporu bilinçli yapmalısın yoksa hayatına kadar etkileyecek sakatlıklar yaşayabilirsin dikkatli ol.Öncesinde 2-3 aletle çalışmıştım ama bu alette kendimi çok zorluyorum neredeyse ellerim vücudumdan ayrılacak.
fazla hocamAnladım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela bu alette kilogramı çok zorlayarak 155 nabız gördüm normal midir?
Önerinizi dikkate alacağım son bir sorum olacak bugün koşu bandında yaklaşık 2km kadar süratli koştum nabzım bu cihaza göre 198'e kadar çıkmış bu nabız yüksek gibi geldi bana.Herşeyden önce seni son 2 tekrardan zorlayacak ağırlıklar senin için doğru olanları bu sporu bilinçli yapmalısın yoksa hayatına kadar etkileyecek sakatlıklar yaşayabilirsin dikkatli ol.
O zaman ya hareket sizin şuanki vücudunuza göre çok zor ya da siz yanlış yapıyorsunuz.Elleriniz vücudunuzdan ayrılıcak gibi hissediyorsanız hareketi yapmayın çünkü lif yırtılmaları olabilir.Biraz daha kolay farklı aletlerde daha çok gelişip sonra o alete geçin.Öncesinde 2-3 aletle çalışmıştım ama bu alette kendimi çok zorluyorum neredeyse ellerim vücudumdan ayrılacak.
Feedlerken elin ayağın titriyor değil miGerçi LoL oynarken bile 105 nabız görüyorum ama olsun.
170-180 koşuda görüyorum dakikalarca koşudan sonra normal olduğunu söylüyorlarArkadaşla fitness ile ilgileniyorum ağırlık kaldırırken veya koşarken mi band uyarı veriyor nabzınız yüksek diye, nabzım 140-160 arası değişiyor, dinlenirken düşüyor tabii ki ama bu değerler normal mi bilmek istedim.
Normal.Arkadaşla fitness ile ilgileniyorum ağırlık kaldırırken veya koşarken mi band uyarı veriyor nabzınız yüksek diye, nabzım 140-160 arası değişiyor, dinlenirken düşüyor tabii ki ama bu değerler normal mi bilmek istedim.