Neler Yeni

Spor yapmadan zayıflanabilir mi ?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Deprem bölgesindeyim. spor salonları açık değil gidemiyorum. diyet yaparak tuzu şekeri vs. yağı her şeyi kesip sağlıklı gevrek süt ile beslenerek. belki de yağ yakıcı takviyeler ya da yağ yakıcı çaylar falan kullanarak zayıflayabilir miyim acaba ?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Geçmiş olsun kardeşim. 20 kilo vermiş biri olarak hareket etmeden zayıflamak biraz zor. Ama dediğin şekilde beslenirsen daha hızlı kilo verirsin fakat hareketsiz olmaz en azından yürüyüş tarzında hafif tempo koşabilirsen yavaş yavaş kilo verirsin.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Deprem bölgesindeyim. spor salonları açık değil gidemiyorum. diyet yaparak tuzu şekeri vs. yağı her şeyi kesip sağlıklı gevrek süt ile beslenerek. belki de yağ yakıcı takviyeler ya da yağ yakıcı çaylar falan kullanarak zayıflayabilir miyim acaba ?
ben sadece yürüyerek ve az yiyerek 4 ayda 25 kilo falan verdim yürüyüş düzenli şekilde değil akşam arkadaşlarla çıkıyorduk mahallede dolanıyorduk sadece sen bide bu şekilde yaparsan çok rahat verirsin

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dostum salonsuz evde kardiyo yapabilirsin, çok iyi olur 3 ay sonra etkisini çok rahat görürsün zaten. Ben 15 kilo vermiştim 3 ay sonra.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağolun krallar zaten maksimum 15 kilo falan vermek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deprem bölgesinde yürüyüş de çok zor bilin istedim :D yoksa tabii ki de olur

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Benden tavsiye boğazından asla kesme ramazan ayında ben de kilo vermek için baya bi uğraştım 80kilodan 66 kiloya aniden düştüm b12-demir-çinko-folat gibi vitaminlerimin değeri aşırı derece düştü saçlarımda dökülmeler sürekli uyuklama yaşıyan ölü gibiydim resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
musa
hocam aç kalarak kilo vermeyin kas kaybı yaşarsınız yağsız beslenin bide temiz karbonhidrat alıp kardiyo yaparsanız sağlıklı şekilde kilo verebilirsiniz.

Top Bottom