SPORTONEX satıcısının rezilliği

k3ll3ci

80+
Reaksiyon skoru
4
Bir daha sportonexten bir şey almayacağım. Sebebi ise şu;
Ben 23 Nisan günü bir ayakkabı siparişi verdim. 1 Mayısa geldigimizde ayakkabı hala elimde olmadığı için DeFacto'ya (DeFacto üzerinden sportonexle alışveriş yapıyorum) ayakkabımın ne durumda olduğunu sordum. Onlar da bana 24 Nisanda kargoya verildiğini ve kargo numaramı söylediler. Bu sırada hala ayakkabı hazırlanıyor aşamasında gözüküyordu DeFacto uygulamasında. Yani ben sormasam kargo numaramı bilemeyecektim. Sürat Kargo ile gönderilicekti. 7 Mayıs olduğunda hala hiçbir haber yoktu ben de sinirlenip kargomu şubeden almaya karar verdim. Şubeye gittiğimde ismimi söyledim krgomu aldım imzamı attım. Kargo pakedinin üstüne telefon numaramı 1111111111 olarak girmişlerdi ve adreste de oturdugum mahalleyi ve caddeyi yazıp bırakmışlardı. Numara da yanlış olduğu için bana ulaşamıyorlardı. Ayrıyeten de kargo 30 Nisanda verilmişti yani satıcı muhtemelen DeFacto'ya yalan söyledi. Yani kargoma ulaşmaya çalışmasam muhtemelen 3-4 hafta bekliycektim ve kargo depoda beklediği için geri gönderilecekti. Böyle de bir rezil bir satıcı.

Bunu şikayetvar sitesine de yaz bence daha çok kişiye erişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,225
Üyeler
174,839
Son üye
Zorro1881
Geri