Spotify Duo arıyorum

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba spotify'ı aktif olarak kullanan birisiyim aranızda benim gibi olan varsa ücreti bölüşmek, tanışmak ve diğer aylarda da devam etmek isterim var mıdır gelmek isteyenn?!

1653491037881.png

Arkadaşlar merhaba spotify'ı aktif olarak kullanan birisiyim aranızda benim gibi olan varsa ücreti bölüşmek, tanışmak ve diğer aylarda da devam etmek isterim var mıdır gelmek isteyenn?!

Alıntıyı görüntüle
Sanal kart oluşturuyorum hep 3 veya 1 ay bedava geliyor listemi herkese açıyorum linkini de kopyalayıp yeni hesap açıyorum. Paraya gerek yok

Sanal kart oluşturuyorum hep 3 veya 1 ay bedava geliyor listemi herkese açıyorum linkini de kopyalayıp yeni hesap açıyorum. Paraya gerek yok
sürekli yeni hesap açmak zor olmuyor mu ?

sürekli yeni hesap açmak zor olmuyor mu ?
Hayır. İninal, paycell benzeri uygulama indiriyorsun, sanal kart açıyorsun,mail açıyorsun hesaba direk olarak Google ile giriyorsun bitiyor ve sonra 1 ay ya da 3 ay bedava Premium. YouTube'de çalışmıyor

Papara üzerinden alırsan cashback uyguluyor. YouTube premium ile tanışmamış olsaydım kullanırdik beraber

fakat aynı hesaptan yapamıyorsun onu ben de biliyorum teşekkürler <3
Rica ederim ama yeni hesap açmak çok kolay. İninal veya Paycell gibi uygulamaları yükle ardından Sanal Kart oluştur. Yeni Gmail aç. Spotify gir ve Google ile hesap açı seç bitiyor yaklaşık 1 yıldır yapmaktayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,877
Son üye
muratkaanates
Geri