radasamara
80+ Gold
Dahası
Dcde arkadaşlarım seslide sohbet ederken gizlice son ses elanur bela açıyodum. Sarıyodu.
O da MOB çatısı altında çıktığı için listede yoksa almazlardıResimde mektup hariç düzgün şarkı yok.
Gerçek her zaman doğru cevaptırKaliteli Müziğin Listesi (!) NKVT
Bizim için kaliteli müziğin listesi belli:O da MOB çatısı altında çıktığı için listede yoksa almazlardı
50 şarkılık listede 10 şarkı dışında tamamı 4 şirketten çıkma :')
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçek her zaman doğru cevaptır
Sagopa ve lirik üstadları şu listeye giremez hiç bir zaman ama daha iyi oldukları açıkça belli.Bizim için kaliteli müziğin listesi belli:
'Sagopa Kajmer '
Maalesef Sagopa'nın ticari amaçlı yapılan parçaları tam 3 ay kaldı listede...Sagopa ve lirik üstadları şu listeye giremez hiç bir zaman ama daha iyi oldukları açıkça belli.
ZuahahhaAlıntıyı görüntüle
Gerçekten spotify'ı anlamak mümkün değil; 4 aydır listede olan şarkılar mı dersin, 10 dinlenmesi olup listeye 1 numaradan girer mi dersin...
Türkiyenin özeti resmen bu liste;iyi olanın hakkı yenir, liyakat önemsenmez, parayı veren düdüğü çalar...
Neyse ben bu konuda çok doluydum, siz ne düşünüyorsunuz?
Şöyle bir beat hangi newschool popçunun şarkısında var?Bizim için kaliteli müziğin listesi belli:
'Sagopa Kajmer '
Allah kurtarsın hocam. Bazılarından daha iyi ama bu bana göre müziği başarılı demek değil. Millet sadece aa ne yapmış diye açıp bakıyor genelde.Elanur'un bir çok Rapçiden daha iyi olduğunu düşünüyorum linç kültürü ne yazıkki bizim ülkemizde kanserden beter
Hocam mesela hangi rapçiler? Örnek verebilirseniz sevinirimElanur'un bir çok Rapçiden daha iyi olduğunu düşünüyorum linç kültürü ne yazıkki bizim ülkemizde kanserden beter
BencedeÖbür kızlara göre daha iyidi açıkcası