Neler Yeni

Spotify Premium para vermeden kullanmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berdan Ülger
Arkadaşlar herhangi bir kampanya ve vs. kullanmadan her ay düzenli ödediğim telefondaki spotify hesabımı bilgisayara bağladım ve bir süre sonra tarihi gelmesine rağmen ödemeyip kullandım. Kısa süre içerisinde telefondaki premium kapandı ve kullanamaz oldum (telefonda karşımda ekranı kaplayan ödeme yapın yazısı çıkıyor) ama bilgisayarda ise şakır şakır haftalardır kullanıyorum. İkisi de aynı hesap nasıl oluyor bu? Herhangi bir yerden ödeme yapmıyorum.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
O sırada çalışan Spotify yazılımcıları :oops:.

Dostum belli bir gün daha kullanabiliyorsun. Daha sonrasında reklamlar girmeye başlıyor araya sadece.
Arkadaşlar herhangi bir kampanya ve vs. kullanmadan her ay düzenli ödediğim telefondaki spotify hesabımı bilgisayara bağladım ve bir süre sonra tarihi gelmesine rağmen ödemeyip kullandım. Kısa süre içerisinde telefondaki premium kapandı ve kullanamaz oldum (telefonda karşımda ekranı kaplayan ödeme yapın yazısı çıkıyor) ama bilgisayarda ise şakır şakır haftalardır kullanıyorum. İkisi de aynı hesap nasıl oluyor bu? Herhangi bir yerden ödeme yapmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berdan Ülger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sırada çalışan Spotify yazılımcıları :oops:.

Dostum belli bir gün daha kullanabiliyorsun. Daha sonrasında reklamlar girmeye başlıyor araya sadece.
Kral son ödeme günü 27 temmuz. Ben de biliyorum reklam vs çıktığını ücretsizde. Ama yaklaşık 1 aydır her şey premium gibi çalışıyoru ama sağ üstte premium satın al yazıyor.

Top Bottom