Neler Yeni

spotify şarkıların sesi çok ince geliyor

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
driverleri güncelledim sadece spotifyde böyle oluyor ses yeterli geliyor ama ince geliyor uygulaması var eklere bırakayım ayar nasıl yapabilirim burdansa sorun

Ekler

• Ekran Görüntüsü (107).png
    Ekran Görüntüsü (107).png
    177.6 KB · Hit: 24
  • Ekran Görüntüsü (108).png
    Ekran Görüntüsü (108).png
    211.5 KB · Hit: 21
  • Ekran Görüntüsü (109).png
    Ekran Görüntüsü (109).png
    213.7 KB · Hit: 22

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Crack falan yaptın mı? Sil yeniden yükle bir de spotify ayarlarında ses düzeyi var onu en kaliteliye al ses seviyesini de en yükseğe dene bakalım dostum

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crack falan yaptın mı? Sil yeniden yükle bir de spotify ayarlarında ses düzeyi var onu en kaliteliye al ses seviyesini de en yükseğe dene bakalım dostum
Hocam öyle zaten ama şunu farkettim hoparlördeykende ince kulaklıktaykende ince geliyor valorant girince anladım karşılaşma bulundu sesi ince geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

dtx sound unbound diye bir driverde yükledim pcnin kendisine ait onunda ayarları var acaba ordan ayarmı yapcam

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam öyle zaten ama şunu farkettim hoparlördeykende ince kulaklıktaykende ince geliyor valorant girince anladım karşılaşma bulundu sesi ince geliyor

dtx sound unbound diye bir driverde yükledim pcnin kendisine ait onunda ayarları var acaba ordan ayarmı yapcam
Olabilir bir de o driverı sil dene çünkü bazen driver sıkıntı oluyor saçma geliyor lakin en basiti benim ekran kartı driver yüklediğimde valo da 90fps oluyor lakin sildiğimde 190Fps alıyorum hatta konu açmıştım herkes o ekran kartı ile normal diyordu sen düşün

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Olabilir bir de o driverı sil dene çünkü bazen driver sıkıntı oluyor saçma geliyor lakin en basiti benim ekran kartı driver yüklediğimde valo da 90fps oluyor lakin sildiğimde 190Fps alıyorum hatta konu açmıştım herkes o ekran kartı ile normal diyordu sen düşün
hocam dts i mi sileyim yoksa realtek imi çünkü realteki silince normal olarak ses gidiyor

Cahilliğime verin ama driveri nereden silciem

1656747112138.png

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
volume booster kullan birde oyle dene.

kardeşim ekran kartın ne senin
3070 laptop gpu

hocam driveri silip yeniden kurucam driverleri güncelleyince oldu deneyim geliyim

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
3070 laptop gpu

hocam driveri silip yeniden kurucam driverleri güncelleyince oldu deneyim geliyim
Bende bundan bahsediyorum normalden az ize driver sil ve öyle bak dene normal eski driver kalsın

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
yok düzelmiyor hiçbir şekilde deli edecek
O zaman bence çareler tükeniyor fazla bir bilgim yok ekstradan arkadaşlardan biri belki farklı bir öneride bulunur bir de merak ettiğim sonradan olan bir şey mi bu önceden yok muydu öyle ise son çare bi format atman usb hazırla format at yani sonra hiç bir şey güncellemeden indrimeden dene

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
O zaman bence çareler tükeniyor fazla bir bilgim yok ekstradan arkadaşlardan biri belki farklı bir öneride bulunur bir de merak ettiğim sonradan olan bir şey mi bu önceden yok muydu öyle ise son çare bi format atman usb hazırla format at yani sonra hiç bir şey güncellemeden indrimeden dene
yok hocam ya sabah fps drop oluyor diye driverleri yeniden kurdum hepsini sonra oldu bu

Top Bottom