Arada bende de oluyor. Ben de premium kullanıyorumArkadaşlar Merhaba. Spotify Premium kullanıyorum (crack değil) ve programı her açtığımda en az 20 saniye bekliyorum yardımcı olur musunuz?
Uygulama bu şekilde görünüyor ;
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba. Spotify Premium kullanıyorum (crack değil) ve programı her açtığımda en az 20 saniye bekliyorum yardımcı olur musunuz?
Alıntıyı görüntüle
Bende de böyle oluyodu windowsum o zaman hdd deydi spotify da öyle şimdi ssd de ikiisde düzeldiArkadaşlar Merhaba. Spotify Premium kullanıyorum (crack değil) ve programı her açtığımda en az 20 saniye bekliyorum yardımcı olur musunuz?
Alıntıyı görüntüle
evet benimde windowsum HDD'de galiba bu yüzden oluyor ama ilk zamanlar böyle bir şey yoktuBende de böyle oluyodu windowsum o zaman HDD deydi spotify da öyle şimdi ssd de ikiisde düzeldi
HDD hem windows hemde spotify için yavaş ve güçsüz kalıyor o yüzden beklemek zorunda kalıyosun windowsun işlemlerini bitirmesi içinevet benimde windowsum HDD'de galiba bu yüzden oluyor ama ilk zamanlar böyle bir şey yoktu
bazı zamanlar spotify discord gibi normal uygulamalar açıkken %100 oluyor HDD bunu çözmem için SSD mi almam gerek?HDD veya ssd in yavaşsa veya çok yüklü programlar açıksa zor yükleniyor spotify
Bilemiyorum.Bilgisayar özelliklerim çok iyi değil ama kötü de değil
Ryzen 5 2600 işlemci ve 8gb 3000mhz ram'e sahibim.