- Konu Sahibi Konu Sahibi
ancak yazın alabılırımdüşebilir veya sabit böyle kalır ama ya garantiye gönderin ya da kronik sorunu olmayan bir model almaya çalışın
ancak yazın alabılırımdüşebilir veya sabit böyle kalır ama ya garantiye gönderin ya da kronik sorunu olmayan bir model almaya çalışın
acelesi olmaz zaten bu size bağlıdır oyunlarda maplere vs daha yavaş girersiniz pc niz biraz daha yavaş açılır vs illede alacam diye bütçenizi zorlamayın ne zaman müsait olursanız o zaman bu foruma sorarsınız ...bütçeli ssd önerisi diyeancak yazın alabılırım
Maşallah, yazma hızı yerlerde.yarı yarıya dusmus gıbı
Mesaj otomatik birleştirildi:
offffffffffffMaşallah, yazma hızı yerlerde.
hocam ssd açık kalma süresi 3 ay bu sure de bu degerler normal mıMaşallah, yazma hızı yerlerde.
Hayır, düşmemesi lazım aslında. Ama bu SSD için durum başka, kronik sorunlu bir model.offffffffffff
hocam ssd açık kalma süresi 3 ay bu sure de bu degerler normal mı
fps e hergangı bı etkısı olmaz demiacelesi olmaz zaten bu size bağlıdır oyunlarda maplere vs daha yavaş girersiniz pc niz biraz daha yavaş açılır vs illede alacam diye bütçenizi zorlamayın ne zaman müsait olursanız o zaman bu foruma sorarsınız ...bütçeli ssd önerisi diye
yok yok belki 3-4 fpsfps e hergangı bı etkısı olmaz demi
Drop yaşarmıyım evet offfyok yok belki 3-4 fps
ssd ler oyunda sadece drop a vs etki eder
Yazma hızı azalmış. Zaten sorunlu bir SSD.yarı yarıya dusmus gıbı
hocam bugun bıdaha test yaptım 500 de idi yazma hızıYazma hızı azalmış. Zaten sorunlu bir SSD.
okumahocam bugun bıdaha test yaptım 500 de idi yazma hızı
Yazma yine düşük, sonradan okuma diye düzeltmişsin galiba :dhocam bugun bıdaha test yaptım 500 de idi yazma hızı
okuma
evet hocam yazma da 370 fln dıYazma yine düşük, sonradan okuma diye düzeltmişsin galiba :d
evet hocam yazma da 370 fln dı