Neler Yeni

SSD değişikliği sonrası Windows kurulumu

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Merhaba dostlar, şu an 240 gb normal ssd ye sahibim ve 500 gb m2 tip ssd almayı düşünüyorum.Windows ssd'de kurulu ve windowsu m2 tip ssdye kurmak istiyorum. Burda windows yeniden kurma olayı nasıl olacak daha önce böyle bir şey yapan var mı acaba?

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Baya format atican işte.

Emre Baş

80+ Gold
Usb Disk hazırlayıp atıcaksın çok basit işlem araştırırsan binlerce video var bu konu hakkında

RisussS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hasan sezer
Eğer orjinal bir işletim sistemin yoksa en basiti microsoft un kendi sitesinden indirbilirsin . indirdiğin iso dosyasını fat32 formatında bir usb ye yazman gerek format Usb diskini yazmak için İSO TO USB adlı programı kullanabilirsin gayet basit bi program . Ve iso dosyasını micrsoftun sitesinden indirirsen kurulum sırasında senden key isteyecektir internetteki forumlarda keyler mevcut ben kullandım ve çalışıyor. eğer key ile uğraşmam diyorsan crackli windows indir direk kurulumu yap. kurulum gayet basit youtubede rehber videolarını izleyerek yapabilirsin,ve format atarken şuan işletim sisteminin kurulu olduğu ssd yi biçimlendirmeyi unutma.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer orjinal bir işletim sistemin yoksa en basiti microsoft un kendi sitesinden indirbilirsin . indirdiğin iso dosyasını fat32 formatında bir usb ye yazman gerek format Usb diskini yazmak için İSO TO USB adlı programı kullanabilirsin gayet basit bi program . Ve iso dosyasını micrsoftun sitesinden indirirsen kurulum sırasında senden key isteyecektir internetteki forumlarda keyler mevcut ben kullandım ve çalışıyor. eğer key ile uğraşmam diyorsan crackli windows indir direk kurulumu yap. kurulum gayet basit youtubede rehber videolarını izleyerek yapabilirsin,ve format atarken şuan işletim sisteminin kurulu olduğu SSD yi biçimlendirmeyi unutma.
teşekkür ederim

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Format işlemi gerekli. Youtube'den videolar izleyebilirsin. İso dosyasını USB Belleğe aktarmak için RUFUS programını da kullanabilirsin. Hızlı ve basit.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format işlemi gerekli. Youtube'den videolar izleyebilirsin. İso dosyasını USB Belleğe aktarmak için RUFUS programını da kullanabilirsin. Hızlı ve basit.
Youtube'den video bulamadım da link atar mısınız acaba?

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Youtube'den video bulamadım da link atar mısınız acaba?
Özellikle Donanım Arşivi bunun hakkında bir video hazırlamış mı diye baktım ama görünmüyordu. ShiftDelete'nin bir videosunu buldum umarım ban yeme sebebim olmazsın :D
Burda RUFUS türü programlar kullanmadan daha basit şekilde yapmışlar. Bu daha iyi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Klonlama yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410