doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 26 Temmuz 2021 #1 yeni bilgisayar alıyorum eski pcimdeki ssd yi alıp onun yerine hdd takıcam hangi uygulama ile aktarım yapabilirim.
yeni bilgisayar alıyorum eski pcimdeki ssd yi alıp onun yerine hdd takıcam hangi uygulama ile aktarım yapabilirim.
Logithx 80+ Bronze Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 747 26 Temmuz 2021 #2 Anladım kadarıyla klonlama yapacaksın macrium reflect programını kullanabilirsin..
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 26 Temmuz 2021 #3 doqer yazmış: yeni bilgisayar alıyorum eski pcimdeki ssd yi alıp onun yerine hdd takıcam hangi uygulama ile aktarım yapabilirim. Devamı için tıklayın... Klonlama yapacaksanız Macrium Reflect ile yapabilirsin. Kullanması ve arayüzü de çok sade ve basit. Sorun yaşatmıyor.
doqer yazmış: yeni bilgisayar alıyorum eski pcimdeki ssd yi alıp onun yerine hdd takıcam hangi uygulama ile aktarım yapabilirim. Devamı için tıklayın... Klonlama yapacaksanız Macrium Reflect ile yapabilirsin. Kullanması ve arayüzü de çok sade ve basit. Sorun yaşatmıyor.