TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bir şey olmuyor fakat performan kaybı yaşıyor her ssd de geçerli mi bilmiyorum fakat benim ssdnin performansı düşüyorarkadaşlar şuan ssd de 15 gb lık bir boş yer ve yüklediğim uygulama ile yaklaşık 1gb lık bir yer kalıyor ssd dolarsa ne olur?
Alıntıyı görüntüle
SSD performans bakımından bi tık yavaşlar ama senin daha büyük problemlerin var. Özellikle C diskinin tamamen dolması büyük sıkıntı. Windows veya yüklü programlar için güncelleme geldiğinde bilgisayar kafayı yer.arkadaşlar şuan ssd de 15 gb lık bir boş yer ve yüklediğim uygulama ile yaklaşık 1gb lık bir yer kalıyor ssd dolarsa ne olur?
Alıntıyı görüntüle
Suan 5 gb lik yer kaldi genede sorun olur mu 1 hafta falan böyle kalmasi lazimSSD performans bakımından bi tık yavaşlar ama senin daha büyük problemlerin var. Özellikle C diskinin tamamen dolması büyük sıkıntı. Windows veya yüklü programlar için güncelleme geldiğinde bilgisayar kafayı yer.
Windows güncellemesi gelmemesi için dua et. Ya da Güncelleştirme sekmesinden bir kaç haftalığına güncelleştirmeleri durdur.Suan 5 gb lik yer kaldi genede sorun olur mu 1 hafta falan böyle kalmasi lazim
2 ekime kadar durdurdum sorun çözüldü bence win11 gelmişte yüklemicemWindows güncellemesi gelmemesi için dua et. Ya da Güncelleştirme sekmesinden bir kaç haftalığına güncelleştirmeleri durdur.
diskini temizle istiyorsan belki alan açılır.2 ekime kadar durdurdum sorun çözüldü bence win11 gelmişte yüklemicem
Kanka sana şöyle soyliyim 80gb lik alan vardi normalde disk temizledim 82 oldu 5 oyun sildim 99 oldu masaüstünde ***** bir klasörü sildim icine bakmadim 27gb alan açıldı qkdhsndbskssdiskini temizle istiyorsan belki alan açılır.
Ssd dolarsa hdd eurodur herhaldearkadaşlar şuan ssd de 15 gb lık bir boş yer ve yüklediğim uygulama ile yaklaşık 1gb lık bir yer kalıyor ssd dolarsa ne olur?
Alıntıyı görüntüle
Şaka maka oyunlarda vb takılmalara yol açabiliyor daha kötüsü ne olur bilmiyorum depolaman dolmuş işte bişey koymazsin boş alan olması iyi olur c deKanka sana şöyle soyliyim 80gb lik alan vardi normalde disk temizledim 82 oldu 5 oyun sildim 99 oldu masaüstünde ***** bir klasörü sildim icine bakmadim 27gb alan açıldı qkdhsndbskss