Crystaldisk infodan bakın birdemerhaba ssde göründüğü gibi disk sağlığı çok düşük ama çalışmasında vs bir problem yok neden böyle gösteriyor gerçekten bozulmuş olabilir mi ? yazılan veri de bozacak kadar değil
aynı şekilde gözüküyor oyunlarda falan drop yedirtir mi acaba windows yok içerisindeCrystaldisk infodan bakın birde
hız testi yapın sıkıntı çıkmazsa yüksek ihtimalle yedirmezaynı şekilde gözüküyor oyunlarda falan drop yedirtir mi acaba windows yok içerisinde
merhaba ssde göründüğü gibi disk sağlığı çok düşük ama çalışmasında vs bir problem yok neden böyle gösteriyor gerçekten bozulmuş olabilir mi ? yazılan veri de bozacak kadar değil
hızında sorun yok hem programda hemde gerçekten bir ssd gibi çalışıyor sector hatası var mı yok mu hangi programdan bakmalıyımSağlık değerleri biraz kafasına göre takılabiliyor ki zaten SSD nin gerçek sağlığını gösteren şey sağlık yüzdesi değil, hatalı sector var mı veya okuma yazma değerinde sıkıntı varmı bir sorun çıkarıyor mu ? Sorun yok ise devam.
hızı şimdi ölçtüm 550/500 karşılıyor özelliğiniBende de ADATA SU630 var bu seride sıcaklık zaten kronik problem. Sağlık düşmesi ise benim ki de 81 e düşmüş ama yazma okuma oranları hala ilk gün gibi olduğundan sağlık göstergesine pek inanmıyorum senin hızında da problem yoksa programların gösterdiği sağlık kısımlarına çok takılma.