SSD , HDD montajı yardım

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar Sata ssd veya harddisk alacağım. Kasayı açıp baktım PSU nun ön kısmında kızaklı yer var sanırım resimdeki gibi ama sabit bir yer. İçinden HDD veya SSD montajlamak için kızak çıkmadı. Diski alınca direkt oraya koyarsam bir sıkıntı olur mu? Uyumlu mudur?

Ekler

• Screenshot_2023-01-31-17-57-33-006_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-01-31-17-57-33-006_com.miui.gallery.jpg
    974.3 KB · Hit: 58
Arkadaşlar Sata ssd veya harddisk alacağım. Kasayı açıp baktım PSU nun ön kısmında kızaklı yer var sanırım resimdeki gibi ama sabit bir yer. İçinden HDD veya SSD montajlamak için kızak çıkmadı. Diski alınca direkt oraya koyarsam bir sıkıntı olur mu? Uyumlu mudur?
Orda vida delikleri var. HDDyi koy oraya alttan/yandan vidala.

Bazı kasalarda direk alttan sökülebiliyo o parça kasanın altından bendeki öyle sende bi bak kasanın altında kızaklı yerin vidaları olabilir

Bazı kasalarda direk alttan sökülebiliyo o parça kasanın altından bendeki öyle sende bi bak kasanın altında kızaklı yerin vidaları olabilir
Teşekkür ederim hocam alttaki vidaları sökünce kızaklı yeri dışarı çıkarabildim. Dışarı çıkarıp HDD montajı yapıp sonra yerine geri koyuluyor sanırım.

Geri