+1ideal.
Ssd ve anakart neSelam arkadaşlar 1 ay önce sata 3 ssd almıştım hız testi yapayım dedim ama pek anlamıyorum okuma ve yazma hızlarından 253mb okuma hızi 220mb yazma hızı iyi mi? bu değerler ?
testin görselini ve sistem özelliklerini paylaşırsan daha iyi olur ve SSD modelini belirt. Çünkü şu hali ile kötü performans veriyor diskinSelam arkadaşlar 1 ay önce sata 3 ssd almıştım hız testi yapayım dedim ama pek anlamıyorum okuma ve yazma hızlarından 253mb okuma hızi 220mb yazma hızı iyi mi? bu değerler ?
Kardeşim ne ideali?ideal.
hocam foto çekmiştim ama 3mbdan üstü atamıyorum anakart Gigabyte g41m-combo baya eski bir anakart ssd markası alpin ve internetten baktığımda 500mb hızlara ulaşabiliyortestin görselini ve sistem özelliklerini paylaşırsan daha iyi olur ve SSD modelini belirt. Çünkü şu hali ile kötü performans veriyor diskin
O anakar SATA II destekli. SATA II en fazla 300MB/s hızlara çıkıyor yani aldığın değerler normal.hocam foto çekmiştim ama 3mbdan üstü atamıyorum anakart Gigabyte g41m-combo baya eski bir anakart ssd markası alpin ve internetten baktığımda 500mb hızlara ulaşabiliyor
yani bir HDD den daha iyidir değilmi hocamO anakar SATA II destekli. SATA II en fazla 300MB/s hızlara çıkıyor yani aldığın değerler normal.