Crystaldiskmark ile ölçebilirsin.beyler ssd min hızını nasıl ölçebilirim ssd hızımdan şüpheleniyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Crystal Diskmark testiylebeyler ssd min hızını nasıl ölçebilirim ssd hızımdan şüpheleniyorum yardımcı olabilirmisiniz?
CrystalDiskmark programı sayesinde ölçebilirsin.
Buradan indirebilirsin.
CrystalDiskMark
About CrystalDiskMark CrystalDiskMark is a simple disk benchmark software. Download Standard Edition Aoi Edition Shizuku Edition System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64 Key Features Important Notice -> FAQ Unit M...crystalmark.info
Crytal Disk Mark programı ile yapılıyor.
Değer güzel ancak yazma biraz düşük gibi. M2 marka model nedir?Alıntıyı görüntüle
bu değerler iyi mi??
Yazma hızı düşük çıkmış. Arkada herhangi bir program açık olmadan tekrar test yapar mısın?Alıntıyı görüntüle
bu değerler iyi mi??
laptopumdayım tam ssd modelini bilmiyorum ama laptop modeli buDeğer güzel ancak yazma biraz düşük gibi. M2 marka model nedir?
SSD hakkında aşırı detaylı bilgi göremedim. Arkada her şey kapalı mı? Bir de sıcaklık nedir?laptopumdayım tam ssd modelini bilmiyorum ama laptop modeli bu
Lenovo Laptop - Dizüstü Bilgisayar Modelleri
Her ihtiyaca uygun laptop ve notebook modelleri Lenovo'da! Ev ve ofis ihtiyaçlarınıza en uygun Lenovo dizüstü bilgisayarı bulmak için hemen tıklayın!www.lenovo.com