Bu SSD'nin hızları ile ilgili bir sorunu yok. Hatta fiyatına göre en hızlı SSD.Arkadaşlar kronik sorunlu olan crucial bx500 kullanıyorum. Sizce bu değerler normal mi? Bir sorun var ise garanti kapsamına girer mi?Alıntıyı görüntüle
Bu konuyu PC durup dururken mavi ekran verdi o yüzden açtım. İslemci 61 derece ekran kartı 71 PUBG de sizce normal mi? Sistem imzadaBu SSD'nin hızları ile ilgili bir sorunu yok. Hatta fiyatına göre en hızlı SSD.
Sıkıntısı sağlığı diğerlerine göre biraz daha çabuk düşebiliyor.
%89 düştü baya tırsıyorum. garantiyemi versem mantıklı olur ? yoksa tüketici haklarınamı masaüstünde sistem donuyor oyun yüklemeye kalktığın zamanBu SSD'nin hızları ile ilgili bir sorunu yok. Hatta fiyatına göre en hızlı SSD.
RAM vs. gibi şeylerden dolayı da mavi ekran veriyor. Belki SSD ile alakalı değil de başka bir bileşen ile alakalı hata almışsındır.Bu konuyu PC durup dururken mavi ekran verdi o yüzden açtım. İslemci 61 derece ekran kartı 71 PUBG de sizce normal mi? Sistem imzada
Şuan bir sıkıntı gözükmüyor.
Şuan bir sıkıntı gözükmüyor.
Bu SSD'nin hızları ile ilgili bir sorunu yok. Hatta fiyatına göre en hızlı SSD.
Rastgele okuma yazma hızı düşük.
Arkadaşlar hepinize teşekkürler...Sağlığını takip edin, fazla düştüğünde verilerinizi yedekleyin.
Servise gönder ve iade iste. Başka SSD al. İade, değişim veya tamir seçme hakların var.%89 düştü baya tırsıyorum. garantiyemi versem mantıklı olur ? yoksa tüketici haklarınamı masaüstünde sistem donuyor oyun yüklemeye kalktığın zaman
1 sene olup olmaması önemli değil hocam, kaç TB veri yazıldığı önemli.Alalı 1 sene oldu yüzde 94