Neler Yeni

SSD için bu değerler normal mi?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1 sene olup olmaması önemli değil hocam, kaç TB veri yazıldığı önemli.
Tahminimce 6-7 TB yazmışsınızdır, ne kadar?
Bazı SSD'lerde gözükmüyor hocam. Bakma şansımız var mı? ADATA SU630 240 GB kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay oluyor iade kabul olurmu ? tüketici haklarına versem servisle uğraşmak istemiyorum
Servise göndermeden tüketici haklarına başvuramazsın. Tüketici Hakem Heyeti 3 ay sürüebiliyor. Başvurman için servise göndermiş olman gerek. Veya satıcının veya distribütörün ürünü kabul etmemesi gerek. Gönder servise. Zaten kargolar dahil 1 ay sürer. İade iste. Yapmazlarsa servis fişini sakla Hakem Heyetine başvur.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bazı SSD'lerde gözükmüyor hocam. Bakma şansımız var mı? ADATA SU630 240 GB kullanıyorum.
Crystal Disk Info'da gözükmüyorsa HDD Sentinel indirip bakabilirsin.
Orada da yoksa SSD-Z indirip bakabilirsin.

isimsizüye

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise göndermeden tüketici haklarına başvuramazsın. Tüketici Hakem Heyeti 3 ay sürüebiliyor. Başvurman için servise göndermiş olman gerek. Veya satıcının veya distribütörün ürünü kabul etmemesi gerek. Gönder servise. Zaten kargolar dahil 1 ay sürer. İade iste. Yapmazlarsa servis fişini sakla Hakem Heyetine başvur.
vatanda almıştım %80 olsun verecem :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Beklediğim gibi çıktı, klasik BX500.
Sağlık sorunları var, 6 TB veriye %6 sağlık düşmüş. :D

Vayit Rayvıns: ''BX 500 öneririm, bu seviyede en iyi SSD'lerden birisi, sadece sağlığı biraz hızlı düşüyor''
Diyer herkes: ''BX 500 alma, sağlık sorunları var''

Top Bottom