SSD için bu değerler normal mi?

1 sene olup olmaması önemli değil hocam, kaç TB veri yazıldığı önemli.
Tahminimce 6-7 TB yazmışsınızdır, ne kadar?
Bazı SSD'lerde gözükmüyor hocam. Bakma şansımız var mı? ADATA SU630 240 GB kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ay oluyor iade kabul olurmu ? tüketici haklarına versem servisle uğraşmak istemiyorum
Servise göndermeden tüketici haklarına başvuramazsın. Tüketici Hakem Heyeti 3 ay sürüebiliyor. Başvurman için servise göndermiş olman gerek. Veya satıcının veya distribütörün ürünü kabul etmemesi gerek. Gönder servise. Zaten kargolar dahil 1 ay sürer. İade iste. Yapmazlarsa servis fişini sakla Hakem Heyetine başvur.

Bazı SSD'lerde gözükmüyor hocam. Bakma şansımız var mı? ADATA SU630 240 GB kullanıyorum.
Crystal Disk Info'da gözükmüyorsa HDD Sentinel indirip bakabilirsin.
Orada da yoksa SSD-Z indirip bakabilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servise göndermeden tüketici haklarına başvuramazsın. Tüketici Hakem Heyeti 3 ay sürüebiliyor. Başvurman için servise göndermiş olman gerek. Veya satıcının veya distribütörün ürünü kabul etmemesi gerek. Gönder servise. Zaten kargolar dahil 1 ay sürer. İade iste. Yapmazlarsa servis fişini sakla Hakem Heyetine başvur.
vatanda almıştım %80 olsun verecem :D

Beklediğim gibi çıktı, klasik BX500.
Sağlık sorunları var, 6 TB veriye %6 sağlık düşmüş. :D

Vayit Rayvıns: ''BX 500 öneririm, bu seviyede en iyi SSD'lerden birisi, sadece sağlığı biraz hızlı düşüyor''
Diyer herkes: ''BX 500 alma, sağlık sorunları var''

Geri