Neler Yeni

SSD kullanımı %100 oluyor

kharuzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Mirza
James Donkey markalı ssd kullanıyorum birkaç gündür kendi kendine disk kullanımı %100 oluyor sonradan düzeliyor fakat düzelene kadar oyundan düşüyorum

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Benzer sorun kardeşimin SSD'de vardı. Formata rağmen düzelmeyince servise gönderdik. Başka bir marka sıfır SSD yollamışlardı.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
James Donkey markalı ssd kullanıyorum birkaç gündür kendi kendine disk kullanımı %100 oluyor sonradan düzeliyor fakat düzelene kadar oyundan düşüyorum
Hizmetler bölümünden windows search hizmetini durdur diyip devredışı bırakmayı deneyin. eğer olmazsa, bu bilgisayar - sağ tık - özellikler - gelişmiş sistem ayarları - performans bölümünden ayarlar - gelişmiş - sanal bellek bölümünden değiştir - üstteki ticki kaldırıp disk belleği dosyası yok'u seçip tamam diyip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yine düzelmezse veya düşüş yaşanmazsa diskinizi en iyi duruma getirmeyi deneyin veya diskinize sağ tıklayarak sistem dosyalarını temizlemeyi deneyin.

kharuzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Mirza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hizmetler bölümünden windows search hizmetini durdur diyip devredışı bırakmayı deneyin. eğer olmazsa, bu bilgisayar - sağ tık - özellikler - gelişmiş sistem ayarları - performans bölümünden ayarlar - gelişmiş - sanal bellek bölümünden değiştir - üstteki ticki kaldırıp disk belleği dosyası yok'u seçip tamam diyip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yine düzelmezse veya düşüş yaşanmazsa diskinizi en iyi duruma getirmeyi deneyin veya diskinize sağ tıklayarak sistem dosyalarını temizlemeyi deneyin.
öncelikle cevap için teşekkürler hepsini denedim fakat sonuç vermedi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
öncelikle cevap için teşekkürler hepsini denedim fakat sonuç vermedi
1656442881469.png

msconfig e girip genel bölümünden normal başlangıç'ı seçip uygula tamam diyip yeniden başlatmayı deneyin.

Top Bottom