ssd kullanımı %100 pc donuyor

Atilla

80+
Reaksiyon skoru
11
7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba diski test ettim sağlığı da %98 gözüküyordu.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    39.3 KB · Hit: 79
Sandisk ssd plus sorunlu bir model diye biliyorum ama bu kadar hız düşmesi normal değil bildiğin hdd hızında şuan kasmalar o yüzden oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden aldın sahte olabilir

trendyoldan aldım sahte olacağını sanmıyorum belgeleri falan vardı

disk kullanımı %100 oluyor ve donuyor oyun oynarken cok sık oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Virüs vs. belirtileri yok ise SSD kaynaklı da olabilir. Farklı bir bilgisayarda (yada bilgisayarcı da) deneme imkanı var ise SSD test edilmeli...

7 ay önce ssd aldım ve onu almadan önce de bilgisayarımda diskle alakalı sorunlar vardı ve uzun süredir de bilgisayar donup duruyor görev yoneticisinden kontrol ettiğimde de disk kullanımı %100 olduğu zaman donduğunu ve azaldığında donmanın geçtiğini fark ettim neyden kaynaklı olabilir acaba diski test ettim sağlığı da %98 gözüküyordu.
''bu bilgisayar-diskin-özellikler-araçlar-diski en iyi duruma getir'' bu da işe yaramazsa diski sıfırlayabilirsin

Format attım farkli sürümleri bile denedim virus taraması yaptim hicbir sey cikmadi deneme imkanim da yok en iyisi bilgisayarciya goturup orada denemek o zaman

Tesekkur ederim yardimlariniz icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri